Mert Arslan
Kayıtlı Üye
Tepe bölgesiyle ilgili kafam uzun zamandır karışık. Aynaya üstten baktığımda ya da fotoğraflarda kafamın tepe kısmı eskisine göre daha açık görünüyor gibi geliyor. Özellikle ışık altındayken saç derisi daha net seçiliyor. Bu durum beni ciddi şekilde rahatsız etmeye başladı çünkü artık saklaması da zorlaşıyor.
İşin kötü yanı şu: Ön taraf çok kötü değil ama tepe kısmı daha hızlı ilerliyor gibi hissediyorum. Saçı farklı şekillere sokarak kapatmaya çalışıyorum ama bu geçici bir çözüm. Asıl merak ettiğim şey, bu noktada gerçekten durdurabilen ya da yavaşlatabilen var mı?
İnternette çok fazla bilgi var ama hangisi gerçek deneyim, hangisi pazarlama ayırt etmek zor. Tepe bölgesi için gerçekten işe yarayan bir yöntem var mı, bunu bilmek istiyorum.
Tepe bölgesinde saç seyrelmesi yaşayanlar bunu durdurabildi mi, ne işe yaradı?
İşin kötü yanı şu: Ön taraf çok kötü değil ama tepe kısmı daha hızlı ilerliyor gibi hissediyorum. Saçı farklı şekillere sokarak kapatmaya çalışıyorum ama bu geçici bir çözüm. Asıl merak ettiğim şey, bu noktada gerçekten durdurabilen ya da yavaşlatabilen var mı?
İnternette çok fazla bilgi var ama hangisi gerçek deneyim, hangisi pazarlama ayırt etmek zor. Tepe bölgesi için gerçekten işe yarayan bir yöntem var mı, bunu bilmek istiyorum.
Tepe bölgesinde saç seyrelmesi yaşayanlar bunu durdurabildi mi, ne işe yaradı?