Kullanıcı Yorumları Tigi Bed Head Stick Wax

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Tigi Bed Head Stick Wax.JPG
Çok sert wax ürünlerine alternatif olarak geliştirilen yumuşak ve oldukça esnek kıvamıyla gür saçlarda oldukça etkili bir üründür. Saçlara model vermek için kolaylık sağlayacak bu ürün sayesinde iddialı bir o kadar da baş döndüren stillere ulaşabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan Tigi Bed Head Stick Wax, fön sonrası meydana gelen elektriklenmeyi kontrol altına alırken uçuşan tel tel saçları yatıştırır. Saçları ihtiyacına göre göz kararıyla kullanılan bu ürün, yıkama sonrası saçlardan rahatça çıkar.

Ürünü serbest piyasada bulmak oldukça zor olabilir, ancak Sachane gibi profesyonel saç bakım ürünleri satışını yapan çevrimiçi satış kanallarını tercih edebilirsiniz.
Eğer daha önceden Tigi Bed Head Stick Wax'ı kullanıp deneyimlediyseniz, yorum alanından görüş ve önerilerinizi yazarak paylaşabilirsiniz.

Geçen ay Trendyol'dan çok merak edip satın aldığım bir wax ürünü oldu ve gerçekten kullandıktan sonra saçlarımdaki kalitesini her bir telinde hissettim. Saçım çok gür değil, seyrek de değil, orta seviyede olmasına rağmen dolgun gösterip saçı ağırlaştırmıyor.

Sachane sitesinin online sohbet alanındaki müşteri danışmanının tavsiyesi üzerine satın aldım. İyi ki almışım diyorum. Bugüne kadar kullandığım en etkili sonuçları elde etmeme olanak sağlayan oldukça kaliteli bir ürün. Araştırmamı yaptım ve Avrupa ülkelerindeki saç stiline düşkün insanların en çok tercih ettiği markalardan biri olduğunu öğrendim.

Fiyatından dolayı ulaşamadığım ama sürekli alma hayalini kurduğum ürün olması dışında bir problem yok. 😂

İnce telli saçlarım olmasına rağmen gerçekten saçlarımı şekillendiriyor. Kullandıktan sonra bile saçlarınızı sağa sola yönünü değiştirebiliyorsunuz. Gün boyu saçı yormuyor ve saçınızla oynasanız bile kepekli görüntüsü vermiyor.

Tigi Bed Head Stick Wax'ı bir süredir kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Bu ürün, saçıma doğal bir matlık ve güçlü bir tutuş kazandırıyor. Stick formu sayesinde uygulaması çok kolay ve pratik. Gün boyunca saçlarımın şeklini koruyor ve yeniden şekillendirme gerektiğinde sorun yaşatmıyor. Ancak, Türkiye'de bu ürünü bulmak biraz zor olabiliyor. Çoğu mağazada bulunmuyor ve genellikle internet üzerinden sipariş vermek gerekiyor. Buna rağmen, performansı nedeniyle beklemeye değer bir ürün.

Geri
Üst Alt