Tırnak bakım yağlarıyla ilgili çok şey duyuyorum ama açıkçası biraz şüpheliyim. Küçük şişeler, yüksek fiyatlar ve “mucize” vaatleri… Gerçekten düzenli kullanınca fark yaratıyor mu yoksa sadece geçici bir yumuşaklık mı sağlıyor emin değilim.
Tırnak diplerim sık sık kuruyor, bazen etler soyuluyor, tırnaklar da kırılmaya meyilli. Kremler yetmiyor gibi geliyor. Yağlar daha derine mi işliyor, yoksa kremle aynı şey mi? Bir de her gün sürmek mi lazım, haftada birkaç kez mi, o kısmı da karışık.
Bu yağları düzenli kullanıp gerçekten fark görenlerin deneyimlerini duymak istiyorum çünkü boşuna zaman ve para harcamak istemiyorum.
Tırnak bakım yağları düzenli kullanıldığında gerçekten fark yaratıyor mu?
Tırnak diplerim sık sık kuruyor, bazen etler soyuluyor, tırnaklar da kırılmaya meyilli. Kremler yetmiyor gibi geliyor. Yağlar daha derine mi işliyor, yoksa kremle aynı şey mi? Bir de her gün sürmek mi lazım, haftada birkaç kez mi, o kısmı da karışık.
Bu yağları düzenli kullanıp gerçekten fark görenlerin deneyimlerini duymak istiyorum çünkü boşuna zaman ve para harcamak istemiyorum.
Tırnak bakım yağları düzenli kullanıldığında gerçekten fark yaratıyor mu?