Tırnak Bakım Yağları Gerçekten Fark Yaratıyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dilek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dilek

Kayıtlı Üye
Tırnak bakım yağlarıyla ilgili çok şey duyuyorum ama açıkçası biraz şüpheliyim. Küçük şişeler, yüksek fiyatlar ve “mucize” vaatleri… Gerçekten düzenli kullanınca fark yaratıyor mu yoksa sadece geçici bir yumuşaklık mı sağlıyor emin değilim.

Tırnak diplerim sık sık kuruyor, bazen etler soyuluyor, tırnaklar da kırılmaya meyilli. Kremler yetmiyor gibi geliyor. Yağlar daha derine mi işliyor, yoksa kremle aynı şey mi? Bir de her gün sürmek mi lazım, haftada birkaç kez mi, o kısmı da karışık.

Bu yağları düzenli kullanıp gerçekten fark görenlerin deneyimlerini duymak istiyorum çünkü boşuna zaman ve para harcamak istemiyorum.

Tırnak bakım yağları düzenli kullanıldığında gerçekten fark yaratıyor mu?

Ben başta çok inanmazdım ama düzenli kullanınca fark etti. Özellikle tırnak dipleri daha az çatlıyor, etler toparlanıyor. Kırılma da azaldı. Ama düzenli kullanmak şart.

Oyla 0
Yağlar kremden farklı çalışıyor. Krem yüzeyde kalıyor, yağ daha derine iniyor gibi hissediyorum. Ben akşamları yağ, gündüzleri krem kullanıyorum.

Oyla 0
Her gün sürmeye üşeniyorsan bile haftada birkaç kez işe yarıyor. Ben yatmadan önce sürüp bırakıyorum. Sabah tırnaklar daha esnek oluyor.

Oyla 0
Tırnak yağı kullandığımdan beri manikür ihtiyacım azaldı. Etler daha yumuşak olduğu için koparma ihtiyacı kalmıyor. Bu bile tek başına yeterli fark.

Oyla 0
Mucize değil ama uzun vadede kesin fayda var. 1–2 günde değil, birkaç haftada fark ediliyor. Sabırlı olmak gerekiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt