Toplulukta Saç Dönüşüm Hikayesi Paylaşmak İsteyen Var mı?

Nuket Atabey

Kayıtlı Üye
Bir süredir saçlarımla adeta bir “yeniden doğuş” süreci yaşıyorum. Yıllarca düzleştirici kullandım, defalarca boyattım ve sonunda saçlarım cansız, kopan, mat teller haline geldi. Sonra bir gün aynaya baktım ve “yeter artık” dedim. Saç bakım rutinimi sıfırdan oluşturup her şeyi doğalına döndürdüm.

Aylar sürdü ama sonunda yumuşacık, parlak saçlarıma yeniden kavuştum.

Bu süreçte sabır en önemli şeymiş. İlk ay hiçbir değişim olmadı, ikinci ayda hafif toparlanma başladı, üçüncü ayda çevrem bile fark etti. Şimdi dönüp bakınca iyi ki bırakmamışım diyorum.

İşte bu yüzden, sizin de saç dönüşüm hikayenizi merak ediyorum. Belki birimizin hikayesi diğerine ilham olur.

Kestirdiniz, uzattınız, boyayı bıraktınız ya da doğal halinizi sevdiniz mi?

Haydi paylaşın! Sizin saç dönüşüm yolculuğunuz nasıl geçti?

Ben de senin gibi yıllarca düzleştirici kullandım. Sonra bir gün kıvırcık saçlarımı geri kazandım. Üç ay sabrettim, maskelerle bakım yaptım. Şimdi saçım hiç olmadığı kadar canlı.

Oyla 0
Ben boyayı bıraktım, kendi rengime döndüm. İlk başta pişman gibiydim ama sonra doğal tonumu görünce çok mutlu oldum. Saçımın dokusu da düzeldi.

Oyla 0
Saçımı omuz hizasından kestirip yeniden uzatmaya başladım. Bu süreçte saç yağı ve keratin desteği çok fark ettirdi. Artık ışıltısı bile değişti.

Oyla 0
Ben saçlarımı platin sarıdan karamel renge çevirdim. Hem cildimle uyum sağladı hem saçım daha sağlıklı oldu. Küçük değişiklik bile moral veriyor.

Oyla 0
Saç kırıklarımı düzenli kestirmeye başladım, sadece o bile fark yarattı. Bazen büyük dönüşüm küçük adımlarla başlıyor. Cilt gibi saç da ilgi istiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt