Tresan Saç Toniği Kullananlar Cevaplayabilir mi?

Masal Perisi

Kayıtlı Üye
Çalışma arkadaşımın saçlarını çok beğeniyorum çünkü saçlarına büyük bir özen gösteriyor. Saç bakımı konusunda oldukça bilgili olan arkadaşım, saçlarımın sağlıklı uzaması için ürün önerisi istediğimde tereddüt etmeden Tresan'ın saç toniğini kullanabileceğimi söyledi. Geçen yıldan bu yana bu ürünü kullanıp oldukça memnun kaldığı için benim de saçlarımda etkili olacağını düşündü. İnternette yaptığım araştırmalarda, ürün hakkında yazılan yorumların %80'inin olumlu olduğunu gördüm, ancak %20'lik bir kısım olumsuz deneyimlerden bahsetmiş. Bu konularda titiz olduğum için %20'lik olumsuz grubun bir parçası olmamak adına bu sayfada sizlere ürünle ilgili sorular yöneltmek istedim.

Soru: Tresan markasına ait kayın ağacı saç toniği gerçekten anlatıldığı kadar saçlarda etkili mi?

Tresan kayın ağacı saç toniği gerçekten etkili. Kullanmaya başladığımdan beri saç dökülmemde belirgin bir azalma oldu. Saçlarım daha sağlıklı ve güçlü hissettiriyor. Tavsiye üzerine aldım ve kesinlikle memnun kaldım. Düzenli kullanımda daha da iyi sonuçlar elde edeceğinize inanıyorum.

Oyla 0
Melis Ayça Değirmencioğlu'nun tavsiyesiyle aldığım bu ürünü tam 1,5 aydır düzenli olarak kullanıyorum. Tesettürlü biri olarak saçlarımda yoğun dökülme yaşıyordum, fakat bu tonik sayesinde dökülme yarıya indi. Kesinlikle düzenli kullanmaya devam edeceğim ve gerçekten memnun kalmış biri olarak yazıyorum.

Oyla 0
İlk başta bu ürünü alırken çok tereddüt ettim çünkü saçlarım ince ve hassas olduğu için her ürünü kullanamıyorum. İki ay boyunca araştırdıktan ve birçok inceleme okuduktan sonra bu toniği almaya karar verdim ve gerçekten doğru bir seçim yapmışım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt