Kullanıcı Yorumları Tresan Şampuan

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Tresan Şampuan.webp

Tresan, 1998 yılında Almanya'da marka kimliğini almış ve o tarihten bu yana saç bakımı alanında önde gelen markalardan biri olmuştur. Marka, her saç tipine uygun ürünler üreterek kullanıcılarının beğenisini kazanmaktadır. Tresan markası, doğal bileşenlerle formüle edilmiş şampuan seçenekleriyle geniş bir ürün yelpazesi sunar. Saç ve saç derisi problemlerine karşı etkili çözümler sunan marka, saç bakımınızda sizi yalnız bırakmayarak ihtiyaç duyduğunuz her an etkileyici bakım sağlar.

Tresan Şampuan Çeşitleri​
Nemlendirici Bakım Şampuanı
Güçlendirici Bakım Şampuanı
Onarıcı Bakım Şampuanı
Dökülme Karşıtı Şampuan
Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Şampuanı
Hacimlendirici Bakım Şampuanı
Kepek Karşıtı Bakım Şampuanı
Güçlendirici Bakım Şampuanı (Normal, Kuru ve Yağlı Saçlar)

Saçlarınızın ihtiyaç duyduğu kusursuz bakımı sağlamak için size uygun Tresan şampuanı seçerek saçlarınızı şımartmaya başlayabilirsiniz. Her saç tipine uyum sağlaması için farklı doğal bileşenlerle üretilmiş ürünleri mevcuttur. Daha önce Tresan markasına ait şampuanlardan birini kullandıysanız, deneyimlerinizi yorum olarak paylaşmak markayı araştıranlar için değerli olacaktır. Alman markası Tresan'ın şampuanlarıyla ilgili görüşlerinizi paylaşmak için sadece foruma üye olmanız yeterlidir.

Bu ürün gerçekten harika. Her seferinde geri dönüp kullanıyorum çünkü saçlarım dökülmüyor ve hızla uzuyor. Bazı arkadaşlar yağlandırdığını söylüyor ve bu doğru olabilir, ama yine de vazgeçemiyorum. Ne zaman kullanmayı bıraksam, saçlarım hemen dökülmeye ve kepeklenmeye başlıyor. Tresan'ın en sevdiğim şampuanı ise ısırgan otlu olan.

Bu ürün gerçekten etkileyici; saça dolgunluk verip saç tellerini kalınlaştırıyor ve dökülmeyi de azaltıyor. Islakken saçı biraz sertleştirdiğini fark ettim, ama endişelenmeyin; kuruduğunda saçlar yumuşacık oluyor. 3 kutu kullandım ve saç bakımında, uzatmada ve dökülme kontrolünde oldukça yeterli olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, sonuçlar beni gerçekten memnun ettiğinden emin olduğum için yorum yazmak istedim.

Bu şampuan gerçekten harika; düzenli kullanımda etkisini gösteriyor. Sürekli indirimleri takip edip stok yapıyorum, çünkü saç dökülmesini önlüyor. Ancak, yağlanma konusunda pek fayda sağlamıyor diyebilirim. Ben deneyimleyen biri olarak yağlanma karşıtı özelliğini göremediğim için sizde nasıl bir etkiye yol açar bilemem.

Yorumları okuduktan sonra ürünü almaya karar verdim ve sonuçlar gerçekten tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Ancak, saçlarımı biraz sertleştiriyor. Bu sorunu aşmak için kayın ağacı özlü güçlendirici toniğiyle beraber kullanıyorum ve saçlarım harika bir görünüme kavuştuğu için çok mutluyum. Markaya böyle muazzam bir ürünü bize kazandırdığı için teşekkür ederim!

Ben 3-4 yıldır bu markayı kullanıyorum ve başka bir markaya geçmeyi düşünmüyorum. Saçlarımın kurtarıcısı olduğu gibi, at kuyruğu kadar güçlü desem abartmış olmam herhalde. Kullanmayı düşünüyorsanız, tereddüt etmeyin; etkilerini 4-5 kullanımdan sonra fark ediyorsunuz.

Geri
Üst Alt