Ücretsiz Saç Modeli Deneme Programları iPhone’da Var Mı?

Dilek Şahinoğlu

Kayıtlı Üye
Selam kızlar 🌸,

Kuaföre gitmeden önce saç modelini kafamda canlandırmakta zorlanıyorum. Özellikle de radikal değişiklikler yapmak istediğimde “acaba yüz tipime gider mi?” diye çok düşünüyorum. İnternette sürekli ücretli uygulamalar karşıma çıkıyor ama ben önce deneme amaçlı ücretsiz iPhone uygulamaları arıyorum.

Bazılarında ücretsiz sürüm oluyor ama birkaç model denedikten sonra hemen premium istiyor. O yüzden merak ediyorum: iPhone’da gerçekten iş gören, tamamen ücretsiz saç modeli deneme uygulamaları var mı? Ya da ücretli olsa bile ücretsiz kısmı yeterli olan uygulamalar hangileri?

Kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim 🙏

Benim en çok işime yarayan ücretsiz uygulama YouCam Makeup oldu. Premium özellikleri var ama ücretsiz kısmında da yeterince saç modeli ve renk seçeneği mevcut. İlk denemelerde bile yüz tipine uygun farklı kesimleri görebiliyorsun.

Ben Hairstyle Try On kullanıyorum. Ücretsiz versiyonu var, fotoğraf yükleyip birkaç farklı model denemek mümkün. Tabii tüm modelleri görmek istersen ödeme istiyor ama fikir edinmek için ücretsiz kısmı fazlasıyla yeterli.

Benim önerim HairApp. Temel sürümü ücretsiz ve yüz hatlarını tanıyıp önerilerde bulunuyor. Çok fazla seçenek yok ama ilk karar vermek için gayet kullanışlı. Premium’a geçmeden bile farklı tarzları görebiliyorsun.

Ben daha çok eğlence için kullandım. Style My Hair (L’Oréal’in uygulaması) ücretsizdi ve denediğimde gayet gerçekçi göründü. Özellikle saç rengini görmek için çok işlevsel. Tamamen ücretsiz olduğu için bence güzel bir alternatif.

Bence ücretsiz uygulamalar fikir vermek için gayet yeterli. Ama profesyonel bir karar alacaksan premium özelliklere ihtiyaç duyabiliyorsun. Ben önce YouCam’da ücretsiz denedim, sonra premium aldım. Karar vermeden önce ücretsiz seçenekleri mutlaka denemek gerekiyor.

Geri
Üst Alt