Ücretsiz Saç Modeli Deneme Uygulaması Arıyorum (Android)

Sılanız

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 🌸,

Android’de saç modeli denemek için bir sürü uygulama var ama çoğu ücretsizmiş gibi görünüp birkaç denemeden sonra hemen “premium” istiyor. Benim beklentim basit: Fotoğraf yükleyeyim, birkaç farklı saç modeli göreyim ve fikir sahibi olayım. Bunun için illa para ödemem gerekmemeli diye düşünüyorum.

Google Play’de baktığımda YouCam Makeup, Hairfit, Hairstyle Try On, Style My Hair (L’Oréal) gibi seçenekler karşıma çıktı. Kimisi ücretsiz, kimisi kısmen ücretli. Ama hangisinin gerçekten işime yarayacağını bilemedim.

Ben özellikle kısa bob, katlı uzun saç ya da kahkül gibi modelleri denemek istiyorum. Bu yüzden çok detaylı olmasa da gerçekçi sonuç veren ücretsiz uygulama arıyorum. Sizce Android’de en iyi ücretsiz saç modeli deneme uygulamaları hangileri?

Geçen yıl saçımı kısa kestirmeyi düşünürken kuaförüm “önce uygulamayla dene” diye öneride bulundu. Önerisi üzerine YouCam Makeup’ı indirdim. Ücretsiz sürümde bile birçok model vardı. Fotoğrafta denediğim bob kesim bana çok yakıştı, aynı şekilde kestirince hiç pişman olmadım.

Bir arkadaş grubunda herkes farklı saç uygulamalarını deniyordu, ben de meraktan Hairfit indirdim. Beklediğimden daha iyi çıktı. Özellikle yüz hatlarını iyi algılaması hoşuma gitti. Premium almadan bile kahkül ve katlı modelleri gayet net görebildim.

Kuzenim düğün hazırlığındaydı, saç modeli denemek için telefonunda uygulama arıyordu. Onun sayesinde Hairstyle Try On’u keşfettim. Fotoğraf yükleyip kısa modelleri görmek çok keyifliydi. Ücretsiz kısmı sınırlı olsa da karar vermek için oldukça işlevsel.

Bir gün internette L’Oréal’in Style My Hair uygulamasını gördüm, tamamen ücretsizmiş diye denemek istedim. Hem renk hem model seçebiliyorsun. Ombre denediğimde çok doğal görünüyordu. Bence para ödemeden en gerçekçi sonuç veren uygulamalardan biri bu.

Kardeşim saç rengini değiştirmeden önce hangi tonun yakışacağını görmek için birkaç uygulama indirdi. Onun yanında deneme fırsatım oldu. YouCam ve Hairfit ücretsiz bölümleriyle bile yeterince fikir veriyor. Benim saçımı denediğimizde sonuç şaşırtıcı derecede gerçekçiydi.

Geri
Üst Alt