Kullanıcı Yorumları URBAN Care Argan Yağı ve Keratin Kolay Kırılan Yıpranmış Saçlara Özel Saç Bakım Şampuanı

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
URBAN Care Argan Yağı ve Keratin Kolay Kırılan Yıpranmış Saçlara Özel Saç Bakım Şampuanı.JPG
Saçında yıpranma ve kolay kırılma gibi sorunlar yaşayanlar için özel olarak geliştirilen URBAN Care Argan Yağı ve Keratin İçeren Bakım Şampuanı, eşsiz formülüyle saçlardaki kırılmaları yok ederek canlı bir görünüm sağlar. İçeriğinde bulunan E vitamini ve omega yağ asitleriyle zenginleştirilmiştir. Saçları derinlemesine besler ve gün boyu ekstra yumuşak kalmasını sağlar. Ayrıca pürüzsüzleştirici etkisiyle saçlardaki kırık görüntüsünü temizler. En güzel yanı ise silikon ve paraben içermeyen bir formülle üretilmiştir.

Daha önce URBAN'ın piyasada en çok tercih edilen bu ürünü hakkındaki deneyimleriniz ve yorumlarınız nelerdir?
Sizlerin ürün hakkındaki deneyimlerinizi paylaşmanız, ürünü almak isteyenlere rehberlik edecektir.-

Gratis alışverişim sonrası kasa arkasından uygun fiyata aldığım ve memnun kaldığım bir şampuandır. Gerçekten bakımı zor bir saç yapısına sahip olmama rağmen beni üzmedi. Eğer kıvırcık saçlıysanız, bence markanın bu ürününe şans vermelisiniz.

Saçlarımın sağlıklı gelişimini desteklemek için kullandığım ürünü yorumlamadan geçmek istemedim. Saçım konusunda gerçekten doğru ürün olduğu kanaatine 3. kullanımımdan sonra vardım. Çünkü argan ve keratin, saçın yapı taşı yağlar olduğundan bence hiç düşünmeden kullanabilirsiniz. Ayrıca saçlarınızın dökülmesini de ciddi derecede azaltıyor.

Saç boyama işleminden sonra saçlarıma şekil vermek için kullandığım maşa yüzünden yıpranan, kendinden geçen saçlarımı hayata bağlayan şampuan. :love:

URBAN gerçekten kendi kalitesini her ürününde ortaya koyuyor. Ben saç dökülmesini engelleyen toniğini kullanan biri olarak yorum yapmak istedim. Ben markadan razıyım, Allah'da onu üretip geliştirenlerden razı olsun. Saçlarımın dökülmesini durdurduğu yetmedi, üstüne bir de daha canlı görünmesini sağladı.

Yorumları okuduktan sonra gerçekten şaşkınlığımı gizlemek istemedim. Çünkü bende anlatıldığı etkileri göstermedi ve kıvırcık lüle saçlarıma istediğim parlaklığı kazandıramadım.

Geri
Üst Alt