Vichy Dercos Kuru Saçlar İçin Kepek Şampuanı Kullanan Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Heidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Heidi

Kayıtlı Üye
Kuru saçlı olup kepek problemi yaşayan biri olarak doğru ürünü bulmak gerçekten zor. Çoğu kepek şampuanı yağlı saçlara yönelik oluyor ve kuru saç derisinde daha fazla gerginlik yapıyor. Son zamanlarda Vichy Dercos’un kuru saçlar için olan kepek şampuanını sıkça görmeye başladım ama gerçek kullanıcı deneyimi bulmakta zorlanıyorum.

Saçlarım ince telli ve nemini çabuk kaybediyor. Yanlış şampuan kullandığımda saç diplerim geriliyor, uçlarım daha çabuk kırılıyor. Bu yüzden yeni bir ürüne başlamadan önce başkalarının yaşadıklarını bilmek istiyorum. Reklam yorumlarına çok güvenemiyorum, daha çok forumlardaki gerçek deneyimler benim için belirleyici oluyor.

Kullananların ne kadar sürede etki gördüğü, saçın yumuşaklığına ve kaşıntıya etkisi benim için önemli. Özellikle uzun süreli kullanımda saç yapısını nasıl etkilediğini merak ediyorum.

Kuru saç tipine sahip olup Vichy Dercos kepek şampuanını deneyen ve memnun kalan var mı?

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Kuru saçlıyım ve kepek ciddi şekilde azaldı. İlk yıkamalarda saç biraz sertti ama zamanla alıştı. Saç kremiyle destekleyince daha rahat oldu.

Oyla 0
Bende kaşıntıyı azalttı ama tamamen yumuşaklık vermedi. Kepek için etkili ama nem ihtiyacı olan saçlarda tek başına yeterli değil. Yine de piyasadaki çoğu üründen iyi.

Oyla 0
Saçlarım kuru ve dalgalı. Dercos kepeği kesti ama uçlarım biraz daha kuru hissettirdi. Maske kullanmadan olmaz. Yine de kepek için tercih edilebilir.

Oyla 0
Kuru saçlı biri olarak beklentim düşüktü ama memnun kaldım. Kaşıntı azaldı, kepek yok denecek kadar az. Yumuşaklık için ekstra ürün gerekiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt