Vichy Dercos Neogenic Şampuan Saçı Ağırlaştırır mı?

Hülya Çetin

Kayıtlı Üye
Hacim veren şampuanlarda en çok korktuğum şey saçın ağırlaşması oluyor. Daha önce “dolgunluk” vaat eden bazı ürünler saçımı öyle bir ağırlaştırdı ki gün içinde daha sönük görünmeye başladı. Bu yüzden Vichy Dercos Neogenic şampuanı alırken de bu konuda tereddüt yaşıyorum.

Saçlarım ince telli olduğu için ağır ürünleri hemen belli ediyor. Eğer saç dipleri çabuk yağlanır ya da saç telleri yapışık durursa benim için büyük bir sorun olur. Neogenic’in hacim verirken saçı bastırıp bastırmadığını merak ediyorum.

Bu konuda özellikle uzun süre kullananların yorumları benim için çok değerli. İlk kullanım değil, zamanla saçta nasıl bir etki bıraktığını öğrenmek istiyorum.

Vichy Dercos Neogenic şampuan düzenli kullanımda saçı ağırlaştırma ya da sönükleştirme yapıyor mu?

Bende ağırlaştırma yapmadı. Aksine saçlarım daha hafif ve diri hissettiriyor. İnce telli saçlarım olmasına rağmen dipleri bastırmadı. Bu yönüyle memnun kaldım.

Saçı ağırlaştırmadı ama saç kremiyle birlikte kullandığımda biraz sönük durdu. Şampuan tek başına kullanıldığında daha hacimli bir etki veriyor.

Uzun süredir kullanıyorum. Saçlarımda yapışma ya da ağırlık hissi olmadı. Gün içinde hacmini daha iyi koruyor.

Benim saçlarım çabuk yağlanıyor. Neogenic bu konuda olumsuz bir etki yapmadı. Ağırlaştırmadan dolgunluk hissi veriyor.

Doğru miktarda kullanınca ağırlaştırmıyor. Fazla kullanıldığında her ürün gibi saçta ağırlık hissi yapabilir. Dengeli kullanmak önemli.

Geri
Üst Alt