Vichy Dercos Neogenic Şampuan Saçı Gerçekten Yoğun Gösteriyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gülnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gülnur

Kayıtlı Üye
İnce telli ve hacimsiz saçlara sahip biri olarak “yoğunluk” vaadi olan ürünlere ister istemez umutla yaklaşıyorum. Saçlarım özellikle tepe bölgesinde çok sönük duruyor ve şekil vermek neredeyse imkânsız hale geliyor. Bu yüzden Vichy Dercos Neogenic şampuanı bir süredir araştırıyorum ama beklentimi doğru ayarlamak istiyorum.

Daha önce “dolgunluk verir” denilen birçok şampuan kullandım ama çoğu ya sadece ilk gün etkili oldu ya da saçı sertleştirip daha cansız gösterdi. Neogenic’in farkı gerçekten saçın daha yoğun görünmesini sağlaması mı yoksa geçici bir hacim hissi mi vermesi, bunu anlamaya çalışıyorum. Özellikle düzenli kullanımda fark edilip edilmediği benim için önemli.

Reklam metinleri genelde iddialı oluyor ama gerçek hayatta sonuçlar her zaman aynı olmuyor. İnce telli saçlarda hacim vermek gerçekten zor bir iş. Bu yüzden ürünü kullananların deneyimlerini merak ediyorum, özellikle uzun süre kullanıp aynada fark görenlerin yorumları benim için çok belirleyici olacak.

Vichy Dercos Neogenic şampuan düzenli kullanımda saçı gerçekten daha yoğun ve dolgun gösteriyor mu?

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Saçım ince telli ve çabuk sönüyordu. Neogenic ile saçlarım tamamen gürleşmedi ama daha dolu ve hacimli durmaya başladı. Özellikle kuruttuktan sonra fark daha net oluyor.

Oyla 0
Bende etkisi kademeli oldu. İlk yıkamada değil ama birkaç hafta sonra saçlarımın daha tok durduğunu fark ettim. Görsel olarak yoğunluk hissi veriyor, bu da özgüveni artırıyor.

Oyla 0
Saç tellerini kalınlaştırmıyor ama saçın genel görünümünü daha dolgun gösteriyor. İnce telli saçlarda bu bile ciddi bir fark yaratıyor. Ben memnun kaldım.

Oyla 0
Hacim verdi ama kalıcı bir yoğunluk beklentisiyle alınmamalı. Daha çok düzenli kullanımda saçı daha güçlü gösteriyor. Geçici bir etki değil ama mucize de değil.

Oyla 0
Saçlarım seyrek görünümlüydü. Neogenic ile daha derli toplu ve dolu durmaya başladı. Özellikle tepe bölgesinde fark ettim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt