Vichy Dercos Psolution Şampuan Gerçekten Medikal mi?

Yeşim Arıkan

Kayıtlı Üye
Psolution’u araştırırken aklıma takılan en büyük sorulardan biri de gerçekten “medikal” bir ürün olup olmadığı. Çünkü piyasada birçok şampuan kendini dermatolojik ya da medikal gibi gösteriyor ama aslında klasik kozmetik ürünlerden çok da farkı olmuyor. Bu yüzden bu tür iddialara artık temkinli yaklaşıyorum.

Saç derimdeki kabuklanma ve pullanma problemi uzun süredir devam ediyor ve sıradan kepek şampuanlarıyla çözülmedi. Psolution’un içerik olarak daha hedefli bir çözüm sunduğu söyleniyor ama bunu gerçekten kullananların deneyimleriyle görmek istiyorum. Medikal denilen ürünlerden beklentim, sadece geçici rahatlama değil, saç derisinin dengesini gerçekten toparlaması.

Bu yüzden ürünü kullananların “tedavi gibi” mi yoksa “destekleyici bakım ürünü” gibi mi değerlendirdiğini merak ediyorum. Gerçekten fark yaratan bir ürün mü, yoksa abartılıyor mu öğrenmek istiyorum.

Vichy Dercos Psolution şampuan kullanıcı deneyimlerine göre gerçekten medikal etkisi olan bir ürün mü?

Bence klasik bir kozmetik şampuandan daha fazlası. Pullanma ve kabuklanma üzerinde gerçekten etkisi var. Ama tamamen ilaç gibi düşünmemek lazım, düzenli bakım ürünü olarak görmek daha doğru.

Oyla 0
Medikal denince mucize beklememek gerekiyor. Ama içerik ve etki olarak sıradan şampuanlardan farklı. Saç derimi dengelediğini net şekilde hissettim.

Oyla 0
Dermatoloğumun önerisiyle kullanmıştım. O yüzden güvenim vardı. Etkisi yavaş ama kalıcı oldu. Bu yönüyle medikal hissi veriyor.

Oyla 0
Bence yarı medikal diyebiliriz. Tek başına tedavi değil ama saç derisi sorunlarını gerçekten hedef alıyor. Uzun vadede fark yaratıyor.

Oyla 0
Kozmetik şampuanlara göre daha ciddi bir ürün. Düzenli kullanımda saç derisinin genel durumunu toparlıyor. Medikal beklentiye yakın bir performansı var.

Oyla 0
Geri
Üst Alt