Vichy Dercos Psolution Şampuan Ne Kadar Sürede Etki Gösterir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eliza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eliza

Kayıtlı Üye
Saç derisiyle ilgili sorunlarda en zor şeylerden biri, kullandığın ürünün gerçekten işe yarayıp yaramadığını anlayabilmek için ne kadar beklemen gerektiğini bilmemek. Ben de saç derimdeki pullanma ve kabuklanma problemi için Vichy Dercos Psolution şampuanı araştırırken en çok bu noktada kararsız kaldım. Çünkü daha önce kullandığım bazı ürünler ya ilk günlerde iyi hissettirip sonra etkisini kaybetti ya da aylarca kullandığım halde hiçbir fark yaratmadı.

Psolution hakkında okuduklarımda kimi kullanıcı birkaç haftada rahatladığını söylüyor, kimi ise uzun süre kullanmak gerektiğini yazmış. Bu da insanın kafasını karıştırıyor. Açıkçası hemen mucize beklemiyorum ama en azından doğru yönde ilerlediğimi hissetmek istiyorum. Kaşıntının azalması, pullanmanın hafiflemesi gibi küçük sinyaller bile benim için önemli.

Saç derisi problemleri sabır istiyor biliyorum ama yine de ortalama bir süre bilmek beklentiyi doğru ayarlamak açısından çok faydalı olur. Kullananların kendi süreçlerini paylaşması karar vermemde belirleyici olacak.

Vichy Dercos Psolution şampuan genelde kaç hafta ya da kaç kullanım sonra etkisini göstermeye başlıyor?

Bende ilk rahatlama yaklaşık 2 hafta sonra başladı. Kaşıntı daha erken geçti ama pullanmanın azalması 3–4 haftayı buldu. Tam anlamıyla fark görmek için düzenli kullanmak şart.

İlk haftalarda pek bir değişiklik hissetmedim açıkçası. Ama 3. haftadan sonra saç derim daha sakinleşti. Kabuklanma yavaş yavaş azaldı. Sabırlı olmak gerekiyor.

Yaklaşık 1 ay sonunda gözle görülür bir iyileşme oldu. İlk başta “acaba işe yaramıyor mu” diye düşünmüştüm ama devam edince fark ortaya çıktı.

Bende kaşıntı 1 haftada azaldı ama pul görüntüsünün geçmesi daha uzun sürdü. 5. haftada ciddi fark gördüm. Tedavi gibi düşünmek lazım.

Hızlı etki bekleyenler için uygun olmayabilir. Ama düzenli kullanımda 1 ay civarında sonuç alınabiliyor. Saç derisi zamanla toparlanıyor.

Geri
Üst Alt