Vitabiotics Perfectil Kullananlar ve Deneyimleri Neler?

Yaren Cantürk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Vitabiotics Perfectil hakkında uzun zamandır olumlu yorumlar duyuyordum ve sonunda denemeye karar verdim. Özellikle hem cildime hem de saçlarıma iyi geleceği söylendiği için üç aydır düzenli olarak kullanıyorum.

Şu ana kadar gözlemlediğim şey şu: cildimde belirgin bir parlaklık oluştu, daha sağlıklı ve canlı görünüyor. Aynı şekilde saçlarımda da güçlenme hissediyorum. Önceden tararken ya da duşta çok saç dökülürdü, şimdi o durum ciddi anlamda azaldı. Tırnaklarım bile daha az kırılıyor gibi geldi bana.

Peki siz bu ürünü kullanırken ne gibi etkiler fark ettiniz? Gerçekten uzun vadede fayda sağladı mı? Tavsiyeniz olur mu, mesela kullanım zamanı ya da birlikte alınan başka takviyeler varsa paylaşabilir misiniz?

Deneyimlerinizi duymayı çok isterim 🌿

Merhaba, Perfectil'i iki aydır kullanıyorum. Tırnaklarım güçlendi, saçlarım daha az dökülmeye başladı ve cildim daha pürüzsüz oldu. Özellikle tırnaklardaki etkisini çok sevdim. Düzenli kullanımda gerçekten fark yaratıyor. Eczacı bana altı ay düzenli kullanmamı söyledi sana da tavsiyem düzenli kullanmayı ihmal etme minimum altı ay boyunca kullan.

Oyla 0
Ben Perfectil'i beş haftadır kullanıyorum. Cildimdeki sivilce izleri belirgin şekilde azaldı ve saçlarım daha dolgun görünüyor. İlk haftalarda mide bulantısı yaşadım ama sonrasında geçti. Genel olarak çok memnunum ve kesinlikle kullanmaya devam edeceğim sizde saçlarınız toparlanana kadar devam edin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt