Wella Koleston Saç Boyası Renk Kataloğu ve En Çok Tercih Edilen Tonlar

Dilek Şahinoğlu

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar,

Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama karar vermekte zorlanıyorum. Araştırırken sık sık Wella Koleston saç boyası ile karşılaştım. Markanın en büyük avantajlarından biri geniş bir renk kataloğu sunması. Küllü kahveden bakıra, kızıldan siyaha kadar pek çok seçeneği var. Hatta platin sarı ve çikolata tonları bile mevcut.

Benim saçım koyu kahve ve artık biraz değişiklik istiyorum. Özellikle küllü kahveler, karameller ve kızıllar ilgimi çekiyor. Ama her tonun saçta farklı durduğunu biliyorum. Özellikle katalogda gördüğümüz renklerle gerçek sonuç bazen çok farklı çıkabiliyor.

Benim merak ettiklerim:
  • Koleston’un en çok tercih edilen tonları hangileri?
  • Küllü kahve ve kızıl tonları gerçekten katalogda göründüğü gibi çıkıyor mu?
  • Açık renkler (örneğin sarılar) koyu saçta nasıl duruyor, açıcı şart mı?
Kuaföre gittiğimde genelde katalog gösteriliyor ama evde boyadığımızda aynı sonucu almak her zaman kolay olmuyor. O yüzden gerçek kullanıcı deneyimlerini duymak istiyorum.

Aranızda Koleston’un farklı renklerini deneyen varsa yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle hangi tonların daha doğal durduğunu öğrenmek benim için çok faydalı olacak.

Ben Koleston’un küllü kahve tonunu kullandım. Gerçekten katalogda göründüğü gibi doğal bir renk çıktı. Özellikle turunculaşma yapmadı, bu benim için büyük artı oldu. Beyazlarımı da tamamen kapattı. Koyu kahveden geçiş yaptım, hiç açıcı kullanmadım. Sonuçtan çok memnun kaldım.

Oyla 0
Ben en çok çikolata kahve tonunu seviyorum. Saça çok doğal bir parlaklık veriyor. Işıkta bakınca hafif ışıltılı görünüyor ama aşırı yapay değil. Koleston’un kahve tonları gerçekten başarılı. Açık renklerde biraz açıcı gerekebiliyor ama kahve ailesinde sonuçlar harika oluyor.

Oyla 0
Ben kızıl tonlarını denedim. İlk sürdüğümde rengi çok canlıydı ama maalesef kızıllar genel olarak çabuk akıyor. Koleston’da da 4-5 hafta sonra rengi yenilemek gerekiyor. Yine de parlaklık ve yoğunluk açısından çok memnun kaldım. Eğer kızıl düşünüyorsan parlaklığı seni çok mutlu eder.

Oyla 0
Ben uzun süredir siyah tonunu kullanıyorum. Koleston’un siyahı gerçekten çok kalıcı ve parlak. 6-7 hafta sonra bile renk canlılığını koruyor. Beyaz kapatma konusunda da çok başarılı. Ayrıca saçımı yıkadığımda boya çok akmıyor, bu da benim için önemliydi. Koleston’un siyah ve koyu kahve tonlarını kesinlikle tavsiye ederim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt