Xpecia Erkek Tablet Kullanırken Hormon Düzeyini Etkiler Mi?

Furkan Kayış

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir erkek tipi saç dökülmesi ile mücadele ediyorum ve artık bu konuda bir takviye desteği alma zamanının geldiğini düşünüyorum. Araştırmalarım sırasında birçok yerde adı geçen ve önerilen ürünlerden biri de Xpecia Erkek Tablet oldu.

İçeriğinde saw palmetto bulunduğunu öğrendim ve bunun da saç dökülmesine neden olan DHT hormonunu baskıladığı bilgisine ulaştım. Bu noktada kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Çünkü hormonları etkileyen bir madde olması, açıkçası beni biraz düşündürüyor.

Xpecia’yı düzenli olarak kullanmış olan arkadaşlara sormak istiyorum:
Kullanım sürecinde hormonal bir değişim hissettiniz mi? Özellikle libido, ruh hali, enerji seviyesi gibi konularda herhangi bir fark gözlemlediniz mi?

Ürün saç dökülmesini durdurma konusunda işe yarasa bile, vücutta başka dengesizliklere yol açıyorsa o zaman tereddüt ediyorum.
Sonuçta saç kazanalım derken başka şeylerden olmayalım, değil mi 😅

Kullananların gerçek deneyimlerini ve özellikle bu konudaki gözlemlerini duymak isterim. Şimdiden yanıt veren herkese çok teşekkür ederim 🙏

Ben ürünü düzenli kullananlardan biriyim, ama açık konuşmak gerekirse bende bir miktar istikrarsızlık yaptı. Zaman zaman isteksizlik hissettim, hatta istek olsa bile sertleşme problemi yaşadığım dönemler oldu. Tabii bu tür etkiler kişiden kişiye değişebilir, o yüzden sizin de deneyimlerinizi duymak isterim.

Oyla 0
Hormonlarla ilgili etkiler kişiden kişiye değişir; bende yan etki yapan bir ürün sizde hiçbir sorun yaratmayabilir. Bu yüzden kulaktan dolma “şehir efsanelerine” fazla takılmadan denemek en doğrusu. Olumsuz bir durum yaşarsanız zaten bırakabilirsiniz.

Oyla 0
Ben ürünü düzenli kullananlardan biriyim, ama açık konuşmak gerekirse bende bir miktar istikrarsızlık yaptı. Zaman zaman isteksizlik hissettim, hatta istek olsa bile sertleşme problemi yaşadığım dönemler oldu. Tabii bu tür etkiler kişiden kişiye değişebilir, o yüzden sizin de deneyimlerinizi duymak isterim.
Hormonlarla ilgili etkiler kişiden kişiye değişir; bende yan etki yapan bir ürün sizde hiçbir sorun yaratmayabilir. Bu yüzden kulaktan dolma “şehir efsanelerine” fazla takılmadan denemek en doğrusu. Olumsuz bir durum yaşarsanız zaten bırakabilirsiniz.
Bu soruyu sormamın ardından kullanmaya başladım, yaklaşık 2–3 haftadır sabah akşam düzenli olarak alıyorum. Şu an için bende herhangi bir isteksizlik ya da olumsuz bir durum yok. Ancak en az 6 ay kullanmam gerektiği için ilerleyen süreçte neler yaşanır, şimdiden kestirmek zor. Yorumlarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Kullanmaya devam ettikçe, özellikle 2–3 ay sonra tekrar bir güncelleme yaparım. Herkese teşekkürler!

Oyla 0
Geri
Üst Alt