Yaza Girerken En Çok Tercih Edilen Saç Renkleri Nelerdir?

Nihal K.

Kayıtlı Üye
Her yıl yaz aylarına girerken saç rengimi değiştirmek istiyorum. Nedense yaz mevsiminde saçlarda daha canlı ve ışıl ışıl tonlar çok hoşuma gidiyor. Ama kararsız kaldığım konu şu: Yaza girerken en çok tercih edilen saç renkleri hangileri oluyor?

Geçen yaz karamel ve bal köpüğü tonlarının çok moda olduğunu görmüştüm. Plajda güneşte o ışıltılar çok güzel duruyordu. Ama aynı zamanda küllü sarılar ve hatta bakır tonları da çok tercih edilmişti. Bu sene hangi renkler daha ön planda olacak çok merak ediyorum.

Benim saçım koyu kahve. Yazın daha hafif ve canlı görünmek istiyorum ama açıcıyla uğraşmak da istemiyorum. Acaba ombre ya da balyajla hafif bir değişiklik mi yapsam? Yoksa komple rengi mi değiştirmeliyim?

👉 Siz yaz aylarında saç renginizi değiştiriyor musunuz? Sizce bu yaz hangi saç renkleri daha çok tercih edilecek?

Benim için yazın vazgeçilmezi karamel tonları. Hem güneşte çok hoş parlıyor hem de koyu tabanlı saçlarda doğal bir geçiş sağlıyor. Geçen yaz karamel balyaj yaptırmıştım, herkes çok beğendi. Bu yaz da benzer şekilde bal köpüğü tonlarını denemeyi düşünüyorum. Özellikle açık tonlara gitmek istemeyen ama biraz hareket isteyenler için çok güzel bir tercih oluyor.

Oyla 0
Bence yaz aylarında en çok tercih edilen renkler her zaman sarının farklı tonları oluyor. Özellikle küllü sarı ve altın sarısı tonları bu dönemde çok moda. Ben açık tenliyim, yazın küllü sarı boyatıyorum ve güneşte çok doğal görünüyor. Eğer saçını tamamen açtırmak istemiyorsan ombre ya da ışıltı yaptırabilirsin. Hem yaz havasına giriyorsun hem de saçın tamamen zarar görmüyor.

Oyla 0
Yazın en çok beğendiğim renkler balyajlı kahveler oluyor. Çikolata kahveye karamel balyaj yaptırmıştım, güneşte inanılmaz güzel parlıyordu. Hem doğal hem de modern bir görünüm veriyor. Ayrıca açık renkler yazın biraz daha kolay kullanılıyor çünkü kıyafetlerle de çok uyumlu oluyor. Bana göre bu yaz yine karamel, bal köpüğü ve bronz ışıltılı kahve tonları çok revaçta olacak.

Oyla 0
Son birkaç yıldır yaz aylarında bakır tonları çok moda oldu. Ben geçen yaz bakır kızıl denedim ve gerçekten çok farklı hissettirdi. Özellikle güneşte parlayan o turuncu-kızıl tonlar çok dikkat çekiyor. Ama tabii bakım istemesi biraz zorlayıcı. Eğer sürekli uğraşmak istemiyorsan, sadece uçlara bakır balyaj yaptırabilirsin. Hem yaz havasına uygun olur hem de çok iddialı durmaz.

Oyla 0
Benim favorim kesinlikle bal köpüğü tonları. Bu yaz yine çok tercih edileceğini düşünüyorum. Çünkü hem koyu hem de açık saçlara uyum sağlıyor. Benim saçım koyu kahveydi, uçlara bal köpüğü balyaj yaptırdım, yaz boyu herkes saçımı sordu. Çok doğal, tatlı bir ışıltı veriyor. Yaza girerken tamamen renk değiştirmek istemeyenler için bence en ideal çözüm balyaj ya da ombre yaptırmak.

Oyla 0
Geri
Üst Alt