Yaza Hazırlık Saç Bakım Kampı: 1 Ayda Parlak ve Güçlü Saçlar!

Dilara Sevim

Kayıtlı Üye
Yaz yaklaşıyor ve her sene olduğu gibi saçlarımın sıcak, deniz ve güneşle birlikte yıpranmasından korkuyorum. Kışın zaten yeterince kuruyan saçlar, yaz gelince adeta çöl gibi oluyor. Bu yüzden düşündüm: Topluluk olarak bir “Yaza Hazırlık Saç Bakım Kampı” başlatsak nasıl olurdu?

Hedef: 1 ayda saçları güçlendirmek, parlatmak ve yaza hazır hale getirmek!

Ben bu ay argan yağı, saç vitamini takviyesi ve haftada bir nem maskesiyle başlamayı planlıyorum. Her hafta sonuçları paylaşırız, birbirimizi motive ederiz. İster doğal kürlerle ister kozmetik ürünlerle katılabiliriz. Önemli olan istikrar!

Ayrıca hepimizin saç tipi farklı, bu yüzden birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.

Siz ne dersiniz, saç bakım kampı başlatalım mı? Katılırsanız hangi ürünü ya da yöntemi kullanmak isterdiniz?

Ben kesin varım! Yaz öncesi saç kurtarma operasyonu gibi olur. Haftalık bakım rutinimizi paylaşmak harika fikir, birlikte ilerlemek motive eder.

Oyla 0
Bence mükemmel bir zamanlama! Ben Hindistan cevizi yağı ve E vitamini kullanmayı planlıyorum. Düzenli olunca sonuç mutlaka fark edilir.

Oyla 0
Kamp fikrine bayıldım. Yazdan önce saçları toparlamak şart. Ben keratin bakımıyla başlayacağım, etkisini paylaşırım. Hadi başlayalım!

Oyla 0
Yaza hazırlık kampı tam benlik! Bence herkes ilk gün saç durumunu yazsın, sonra haftalık olarak ilerleyelim. Gerçek sonuçları görelim.

Oyla 0
Ben doğal kürlerle katılmak istiyorum. Zeytinyağı, yumurta ve bal karışımıyla haftalık maske yapacağım. Kamp bitiminde farkı paylaşırım!

Oyla 0
Geri
Üst Alt