Dilara Sevim
Kayıtlı Üye
Yaz yaklaşıyor ve her sene olduğu gibi saçlarımın sıcak, deniz ve güneşle birlikte yıpranmasından korkuyorum. Kışın zaten yeterince kuruyan saçlar, yaz gelince adeta çöl gibi oluyor. Bu yüzden düşündüm: Topluluk olarak bir “Yaza Hazırlık Saç Bakım Kampı” başlatsak nasıl olurdu?
Hedef: 1 ayda saçları güçlendirmek, parlatmak ve yaza hazır hale getirmek!
Ben bu ay argan yağı, saç vitamini takviyesi ve haftada bir nem maskesiyle başlamayı planlıyorum. Her hafta sonuçları paylaşırız, birbirimizi motive ederiz. İster doğal kürlerle ister kozmetik ürünlerle katılabiliriz. Önemli olan istikrar!
Ayrıca hepimizin saç tipi farklı, bu yüzden birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.
Siz ne dersiniz, saç bakım kampı başlatalım mı? Katılırsanız hangi ürünü ya da yöntemi kullanmak isterdiniz?
Hedef: 1 ayda saçları güçlendirmek, parlatmak ve yaza hazır hale getirmek!
Ben bu ay argan yağı, saç vitamini takviyesi ve haftada bir nem maskesiyle başlamayı planlıyorum. Her hafta sonuçları paylaşırız, birbirimizi motive ederiz. İster doğal kürlerle ister kozmetik ürünlerle katılabiliriz. Önemli olan istikrar!
Ayrıca hepimizin saç tipi farklı, bu yüzden birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.
Siz ne dersiniz, saç bakım kampı başlatalım mı? Katılırsanız hangi ürünü ya da yöntemi kullanmak isterdiniz?