Yeni Aldığınız Makyaj Ürünlerinden Hangileri Hayal Kırıklığı Oldu?

Burçin Demirci

Kayıtlı Üye
Makyaj alışverişi yaparken en sinir bozucu şeylerden biri büyük beklentiyle aldığın bir ürünün hayal kırıklığı yaratması. Özellikle sosyal medyada çok övülen ürünlerde bunu daha sık yaşıyorum. Herkes memnun gibi anlatıyor ama bana hiç uymuyor.

Bazı ürünler cildimde pul pul duruyor, bazıları vaat ettiği kapatıcılığı vermiyor, bazıları da saatler içinde dağılıyor. Üstelik bu ürünler çoğu zaman ucuz da olmuyor. Para verip bir üründen memnun kalamamak gerçekten moral bozucu.

Bu yüzden artık alışveriş yaparken çok daha temkinliyim ama yine de bazen hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor.

Son dönemde aldığınız ve sizi hayal kırıklığına uğratan makyaj ürünleri hangileri oldu?

Benim için en büyük hayal kırıklığı sosyal medyada övülen bir fondöten oldu. Cildimde pul pul durdu ve asla vaat ettiği gibi olmadı. Her ciltte aynı sonucu vermediğini anladım.

Oyla 0
Pahalı bir kapatıcı almıştım, çizgilere doldu ve gün içinde dağıldı. O kadar para verince insan daha fazlasını bekliyor ama maalesef olmadı.

Oyla 0
Bir allık aldım, rengi çok güzel ama kalıcılığı yok. İki saat sonra tamamen kayboluyor. Günlük kullanımda beni tatmin etmedi.

Oyla 0
Baz ürünlerinde çok hayal kırıklığı yaşadım. Kimisi fondöteni itiyor, kimisi hiçbir fark yaratmıyor. Deneme yanılma şart.

Oyla 0
Geri
Üst Alt