Işın Gökçe
Kayıtlı Üye
Yeni yıla sayılı günler kaldı ve ben yine klasik bir kararsızlık içindeyim: Simli far kullanmalı mıyım, yoksa sade mi kalmalıyım? Yılbaşı gecesi parıltısız olmaz diyorum ama sonra aynaya bakınca “acaba fazla mı oldu” hissi geliyor. Her sene bu ikilemi yaşıyorum.
Bu yılın makyaj trendlerine bakınca, ışıltının hâlâ moda olduğunu görüyorum. Ancak artık iri simlerden çok, ışıltılı saten bitişli farlar öne çıkıyor. Göz kapaklarına ince bir tabaka halinde uygulandığında hem zarif hem ışıltılı bir görünüm veriyor. Altın, gül kurusu, şampanya ve bronz tonlar özellikle yılbaşı gecesine çok yakışıyor.
Uzmanlar, simli farın en güzel şekilde görünmesi için ten makyajının sade tutulmasını öneriyor. Gözlerde ışıltı varsa, dudaklarda daha yumuşak tonlar denge sağlıyor.
Ben bu sene hafif parıltılı ama şık bir görünüm hedefliyorum.
Sizce yılbaşı makyajında simli far zarif bir detay mı, yoksa abartı mı olur?
Bu yılın makyaj trendlerine bakınca, ışıltının hâlâ moda olduğunu görüyorum. Ancak artık iri simlerden çok, ışıltılı saten bitişli farlar öne çıkıyor. Göz kapaklarına ince bir tabaka halinde uygulandığında hem zarif hem ışıltılı bir görünüm veriyor. Altın, gül kurusu, şampanya ve bronz tonlar özellikle yılbaşı gecesine çok yakışıyor.
Uzmanlar, simli farın en güzel şekilde görünmesi için ten makyajının sade tutulmasını öneriyor. Gözlerde ışıltı varsa, dudaklarda daha yumuşak tonlar denge sağlıyor.
Ben bu sene hafif parıltılı ama şık bir görünüm hedefliyorum.
Sizce yılbaşı makyajında simli far zarif bir detay mı, yoksa abartı mı olur?