ZAROZA Şampuan Saç Dökülmesi ve Uzamaya Etkili mi? Kullananlar Ne Diyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ecem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ecem

Kayıtlı Üye
ZAROZA Şampuan.webp
Saç dökülmem son zamanlarda iyice arttı, aynı zamanda uzama hızım da eskisi gibi değil. Trendyol’da ZAROZA Procapil Biotin Kafein Şampuan dikkatimi çekti. Hem saç dökülmesini azaltmayı hem de uzamayı desteklemeyi vaat ediyor. İçeriği güçlü görünüyor ama gerçekten etkili mi?

Saçları güçlendiriyor mu, yoksa bir süre sonra etkisini kaybediyor mu? Nemlendirici mi, yoksa kuruluk yapıyor mu? Kepek ya da kaşıntı gibi yan etkileri var mı? Uzun vadede dökülmeye karşı kalıcı bir etkisi oluyor mu?

Daha önce bu şampuanı kullananlar varsa, memnun kaldınız mı? Deneyimleriniz benim için oldukça önemli, yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim!

Merhaba! ZAROZA Procapil Biotin Kafein Şampuan’ı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten çok memnun kaldım. Saç dökülmemin arttığı bir dönemde, internette araştırarak bu şampuanı almaya karar verdim. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Saç dökülmem ciddi şekilde azaldı ve hatta saçlarımda belirgin bir kalınlaşma fark ettim. Özellikle saç uçlarımda güçlenme gözlemledim. Nemlendirici bir etki bırakıyor, saçlarım yumuşacık oluyor ve kuruma yapmıyor. Ayrıca saç derisinde kaşıntı ya da kepek gibi sorunlar yaşamadım. Uzama hızında da bir artış olduğunu fark ettim, bu şampuan gerçekten vaatlerini yerine getiriyor gibi görünüyor. Şampuanın etkisi düzenli kullanımda giderek daha belirgin hale geldi. Kısacası, şu an için dökülme konusunda etkili bir çözüm bulmuş gibi hissediyorum.

ZAROZA Şampuan’ı bende ortalama 3 hafta kullandım ve maalesef beklediğimi bulamadım. Saç dökülmemde çok fazla azalma görmedim, hatta başlangıçta biraz daha arttığını fark ettim. Şampuanın vaadettiği gibi güçlendirme etkisi konusunda da etkili bulmadım. Saçlarımda nemlendirici bir etki hissetmedim, aksine biraz kuruma yaşadım. Özellikle saç uçlarım kurudu ve sertleşti. Kepek ya da kaşıntı gibi yan etkiler yaşamadım ama kuruluk nedeniyle kullanmaya devam etmedim. Yine de, belki farklı bir saç tipine sahip olanlar için etkili olabilir. Kendi saç tipimde, bu şampuanın vaatlerini karşılamadığını düşündüm.

Uzun zamandır bu şampuanı kullanan biri olarak yorum yapmak istedim. Şu an satışı yapılan sitelerde yer alan kullanıcı yorumlarını incelediyseniz, şampuanın saç bakımı üzerindeki etkilerini az çok anlamışsınızdır. Ben de kullandığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Özellikle saç derisini ferahlatması, bunun yanında saçı dipten uca kadar onarıp bakım yapması gerçekten fark ediliyor. Hem gözle görülüyor hem de hissediliyor. Kullanmayı düşünenler için söyleyebilirim ki, hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.

Bir şampuan saç dökülmesine ne kadar etkili olabilir ki?” demeyin; çünkü bu ürünün etkisini gerçekten kısa sürede fark ediyorsunuz. Piyasaya kesinlikle güzel bir ürün kazandırılmış. Daha ilk kullanımda bile, alışık olduğumuz diğer şampuanlara göre farkını hissettiriyor. Etkisini görmek hiç de zor değil. Deneyin, mutlaka kullanın; ama düzenli kullanmaya da özen gösterin. Gerçek sonuçlar ancak bu şekilde ortaya çıkıyor.

Ailece kullandığımız bu şampuanla ilgili ortak görüşümüz, saç dökülmesini belirgin şekilde azalttığı ve saç uzamasını hızlandırdığı yönünde. Özellikle ben, ilk üç hafta içinde etkilerini yoğun şekilde hissetmeye başlamıştım. Daha önce kullananlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Eğer siz de ilk kez deneyecekseniz, kesinlikle bir şans verebilirsiniz. Pişman olmayacağınızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt