Soru Alls Biocosmetics Prebiyotik Şampuan Kullananlar Ne Düşünüyor?

Serpil Çakmak

Kayıtlı Üye
Genelde kendimi bildim bileli şampuanlarımı ya da cilt bakım ürünlerimi uzun araştırmalar sonucu tercih eden biriyim. Hangi marka olduğu benim için önemli değil; sadece takıldığım tek nokta, benden önce merak edip araştırdığım ürünleri kimlerin kullanıp deneyim sahibi olduktan sonra ürünle alakalı ne yazdığıdır. Günümüzde herkes kendi ürününü veya kazanç elde ettiği ürünleri satmak için binbir türlü takla atıyor. Bugün dökülen saçlarım için araştırma yaparken organik ve sertifikalı olduğu söylenilen Alls Biocosmetics markalı prebiyotik şampuanı keşfettim. Bu şampuanı almaya karar verdim ama almadan önce kullananların yorumlarını ve ürün hakkında yazılı dile getirdikleri görüşlerini değerlendirmek istiyorum.

Soru: Alls Biocosmetics'in dökülmelere karşı şampuanını kullanmış biri olarak memnun musunuz?

Merhaba, ben Alls Biocosmetics'in dökülmelere karşı şampuanını bir süredir kullanıyorum ve gerçekten memnun kaldığımı söyleyebilirim. İlk haftadan itibaren saç dökülmemde belirgin bir azalma fark ettim. Ayrıca, saçlarım daha sağlıklı ve parlak görünüyor. Organik ve sertifikalı olması da benim için büyük bir artı. Kesinlikle denemeye değer bir ürün olduğundan tavsiyemdir.

Selam, ben de Alls Biocosmetics'in şampuanını denedim ama ne yazık ki beklentilerimi karşılamadı. İlk başta saç dökülmemde biraz azalma oldu gibi geldi ama uzun vadede pek bir fark görmedim. Ayrıca, saçlarımı biraz kuruttuğunu fark ettim. Herkesin saç yapısı farklı tabii ki, benim deneyimim pek olumlu olmadı ama belki senin saçlarına iyi gelebilir. Denemek istersen küçük bir boyutuyla başlamak daha mantıklı olabilir.

Geri