Soru Alpecin Şampuanını Kullananlar, Deneyimlerinizi Paylaşır mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak

Kayıtlı Üye
Geçen yıl önce mide küçültme ameliyatı geçirdikten sonra beklenmedik saç dökülmesiyle karşılaştım. Operasyon sonrası, doktorum bu durumun normal olduğunu belirtti; ancak, endişe duyduğum için bir dermotologdan görüş almayı tercih ettim. Dermatoloji uzmanım, saçlarım için Alpecin C1 şampuanını kullanmamı önerdi ve ayrıca vitamin ihtiyacımı karşılamak için bazı ilaçlar reçete etti. Ürünün Almanya'da üretildiğini ve dünya genelinde ihraç edildiğini küçük araştırmalar sonrası öğrendim. Ancak, Alpecin'in saç dökülmesine karşı etkili olup olmadığını merak ediyorum. Sizce bu ürünü kullanmam uygun olur mu? Sanal mağazalarda, eczanelerde ve bilindik kozmetik mağazalarında satıldığı bilgisine hakimim. Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Deneyimlerinizi Paylaşmanızı İstediğim Alpecin C1 Ürün Görseli:​

Alpecin Şampuan.jpg

Doktorum bana saç dökülmemi önlemek için bunu önermişti ve o günden beri kullanıyorum. Saçlarım eskisinden daha sağlıklı. İlk kullanımdan itibaren bile durulamadan sonra saçlarım resmen gıcırdıyor. 😄

Alpecin şampuan kullandığımdan beri saçlarımın daha canlı ve sağlıklı göründüğünü fark ettim. Ürünün etkisi hemen hissediliyor ve saçlarımı güçlendirdiğini düşünüyorum. Kokusu da oldukça hoş. Alman kalitesiyle üretilmesi de güven veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim, saç bakım rutinimde vazgeçilmezim oldu.

Akrabalarımın her Türkiye'ye geldiklerinde bana getirmiş oldukları hediyemi desem şampuan mı desem bilemedim. :D Ama harbiden çok kaliteli fiyatıda piyasada diğer şampuanlardan bir tık yüksek ama etkisinden memnun kalırsınız.

Geri