Sadık Yoldaş
Kayıtlı Üye
Vücut geliştirme sürecinde hocamın tavsiyesiyle amino asit takviyeleri kullanmaya başladım. Kas gelişimi açısından gerçekten etkili oldu, vücudumda gözle görülür bir değişim fark ediyorum. Ancak bu süreçte, özellikle son haftalarda saç dökülmesi yaşadığımı fark ettim. Başta bunu stres, yoğun antrenman temposu ya da genetik faktörlere bağladım ama zamanla içten içe şüphe duymaya başladım. Sonrasında, bazı kaynaklarda amino asitlerin saç dökülmesine yol açabileceği yönünde yorumlara denk geldim ve bu durum beni açıkçası endişelendirdi.
Şu anda ne yapmam gerektiğinden çok emin değilim. Takviyeyi bırakmalı mıyım yoksa bu sadece geçici bir dönem mi? Amino asit takviyesi kullanıp benzer bir durum yaşayan arkadaşlar varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Saç dökülmesinin gerçekten bu takviyelerle ilgisi olabilir mi, yoksa başka bir neden mi aramalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu anda ne yapmam gerektiğinden çok emin değilim. Takviyeyi bırakmalı mıyım yoksa bu sadece geçici bir dönem mi? Amino asit takviyesi kullanıp benzer bir durum yaşayan arkadaşlar varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Saç dökülmesinin gerçekten bu takviyelerle ilgisi olabilir mi, yoksa başka bir neden mi aramalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.