Soru Anadolu Yakası’nda Saç Boyama İçin Güvenilir Kuaför Önerileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pelin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pelin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, saç boyatma konusunda Anadolu Yakası’nda iyi bir kuaför arıyorum. Daha önce birkaç yerde denedim ama ya saçımın tonu fazla koyu oldu ya da birkaç yıkamada hemen aktı. Bir kere de saçımı küllü sarı istediğimi söyledim, ama sonuç bildiğiniz turuncu oldu! Özellikle kaliteli malzeme kullanan, rengi uzun süre dayanan ve yıpratmadan boyayan bir kuaför arıyorum. Anadolu Yakası’nda saçınızı boyatıp gerçekten memnun kaldığınız bir yer var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum!

Anadolu Yakası’nda saç boyama için kaliteli yer arayanlara tavsiyem, özellikle organik içerikli boya kullanan salonlara yönelmeleri. Hem saçın sağlığını koruyor hem de uzun vadede renk kalıcılığı daha iyi oluyor. Ataşehir’de birkaç yer var, özellikle küllü tonlarda oldukça başarılılar. Forumda da benzer öneriler olmuş, güvenilir adresler not alınmalı.

Bana sorarsanız özellikle ombre, sombre gibi geçişli uygulamalarda uzmanlaşmış kuaförleri tercih edin. Kartal tarafında bir iki yer dikkatimi çekti; boya sonrası bakım ürünlerini de öneriyorlar, bu önemli bir detay. İyi bir sonuç için kuaförünüzle mutlaka öncesinde renk danışmanlığı yapın.

Aynı dertleri yaşadım canım, seni çok iyi anlıyorum. Saçımı küllü sarı istediğim halde defalarca turuncuya döndürdüler. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle F&D Kuaför & Güzellik Salonu’na gittim, iyi ki gitmişim! Hem kaliteli malzeme kullandılar (L'Oréal Professionnel serisiyle çalışıyorlar), hem de saç rengim ilk defa tam hayal ettiğim gibi oldu. Kuaförüm işlem öncesi saçımı analiz etti, hangi tonun kalıcılığı yüksek olur detaylıca anlattı. 1 ayı geçti hâlâ boya akmadı, saçım da kupkuru kalmadı. Anadolu Yakası’nda gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!

Ben de senin gibi artık “bir daha saç boyatmayacağım” diyecek kadar umutsuzken Asuman Ercan Hair Salon ile tanıştım. Gerçekten ne dediysem birebir aynısını yaptı kadın! Küllü kumral istedim, ne gri oldu ne turuncu... Bildiğin doğal, soğuk tonlu ve kalıcı bir renk elde ettik. Üstelik saçımı boyadıktan sonra özel bir bakım uyguladılar, saçım parladı resmen. Yıkadıkça da renk sabit kaldı, hiç akma olmadı. Anadolu Yakası’nda kalite, hijyen ve doğru ton konusunda adres arıyorsan bence mutlaka bir şans ver.

Geri