Soru Ankara’da Saç Dökülmesi İçin En Etkili Dermatolog Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selda

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Ankara’da yaşıyorum ve son birkaç aydır saç dökülmesi sorunuyla baş başa kaldım. Saçlarım zaten ince telliydi ama son zamanlarda dökülme fazlasıyla arttı. Birkaç farklı dermatoloğa gittim, her biri farklı tedavi yöntemleri önerdi ama hiçbirinden fayda göremedim. PRP, mezoterapi gibi tedaviler denedim, ancak sonuçlar hayal kırıklığı yarattı. Şu an tekrar dökülme hızla devam ediyor.

Ankara’da saç dökülmesiyle ilgili başarılı tedavi uygulayan ve gerçekten sonuç almış bir dermatolog arayışındayım. Hangi tedaviye yönelmem gerektiği konusunda kafam çok karıştı. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Gerçekten bir çözüm arıyorum.

Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, ben de çok benzer bir süreçten geçtim. Saçlarım hep ince telliydi ama son 1 yıl içinde dökülme ciddi boyuta ulaşınca baya moralim bozulmuştu. PRP yaptırdım, mezoterapi denedim ama sizin gibi ben de pek fayda göremedim. Sonra bir arkadaş tavsiyesiyle Ankara Memorial Hastanesi’nde Dr. İbrahim Özcan’a gittim. Gerçekten çok ilgili bir doktor, sadece dışarıdan değil içeriden de yaklaşarak detaylı bir değerlendirme yaptı. Tahlillerle vitamin-mineral eksiklerini ortaya çıkardı ve buna göre bir tedavi planladı. Aynı zamanda uygun ürün ve destekleri önerdi. Şu an dökülme neredeyse durdu, saçlarım da daha sağlıklı görünüyor. Bence kesinlikle bir görüşün derim, kafanızdaki soru işaretlerini netleştiren biri.

Selam, ben de uzun süredir saç dökülmesiyle uğraşıyorum ve açıkçası birçok yöntem denedikten sonra psikolojik olarak da bayağı yıprandım. En son Ankara’da Doç. Dr. Can Ergin’e gittim, gerçekten farkı orada anladım. Diğer gittiğim yerlerde hep yüzeysel bakıldı ama Can Hoca detaylı bir analiz yaptı, saç dökülmesinin altında yatan nedeni bulmaya odaklandı. Bende hormonal dengesizlik çıktı, ona göre bir tedavi planladı. Şu anda hem dökülme azaldı hem de saçlarım güçlenmeye başladı. Her tedavi herkeste aynı sonucu vermiyor ama Can Hoca’yla en azından neyle karşı karşıya olduğumu net öğrendim. Bence kesinlikle bir randevu alın, kafanızdaki karışıklığı gideriyor.

Geri