Soru Antalya'da En İyi Saç Ekimi Hizmeti Sunan Merkezleri Paylaşır mısınız?

Mesut Demiray

Kayıtlı Üye
Merhaba forum üyeleri,

Antalya, Türkiye'mizin hem turizm hem de sağlık turizmi açısından en popüler şehirlerinden biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Burada çalışma fırsatı bulduğum için saç ekimi için tercihimi bu şehirden yana kullanmak istiyorum. Antalya'da birçok saç ekimi merkezi bulunması ve yerli ve yabancı hastalara yıl boyunca hizmet vermeleri, kaliteli bir ekim yapacaklarını düşünmemi sağlıyor. Ancak, Erzurum'da yaşadığım için orada aynı kalitede hizmet alabileceğimi düşünmüyorum.

Lütfen Antalya'da saç ekimi yaptırmış olanlar, deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşın. Bu şekilde benim gibi diğer forum üyeleri de doğru kararı verebilir ve kaliteli hizmet almak için harekete geçebilirler. Yorumlarınızı merakla beklerken şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Antalya Saç Ekim Merkezleri.webp

Esthetic Hair Turkey Antalya, genellikle yurtdışından gelen turistlerin tercih ettiği bir saç ekim merkezi olduğunu söyleyebilirim. Saç ekimi yaptıran kişilerin hizmetten memnun kaldıkları ve başarı hikayelerini sıkça paylaştıklarına çok kez şahit oldum. Eğer ilgileniyorsanız, bu merkezi araştırmanızı ve bir konsültasyon almanızı tavsiye ederim.

Este Prime Clinic Antalya: Muratpaşa tarafında bulunan saç ekim merkezidir. Arkadaş çevremden 2-3 kişi burada ekim yaptırmıştı çokta memnun kaldıklarını söylüyorlar. Son zamanlarda adından çok kez söz ettirmeyi başaran bir ekibe sahiptir.

Geçen yazın başında Hair-Med Saç Ekimi Merkezi'nde saç ekimi yaptırdım ve hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. Önemli olan doktorunu ve ekibini iyi tanımak. Eğer ilgini çekerse, bir araştırma yapmanı öneririm. Saçlarımın fotoğrafını sana özelden gönderebilirim. Doğal bir sonuç elde ettim, bu konuda gerçekten şanslıyım.

Saçınızın ekimini yapacak uzman kişinin kendisi kadar operasyona dahil olacak ekibi de önemlidir. Bu yüzden sana Antalya'da alanında çok başarılı bir ekibe sahip olan CatchLife Hair Clinic'i öneririm.

Antalya'da saç ekimi düşünenlere DK Klinik Saç Ekim Merkezi'ni kesinlikle incelemelerini tavsiye ederim. Kardeşimin genetik bir saç dökülmesi sorunu vardı ve burada yaptırdığımız saç ekimi sürecinden ve sonuçlarından çok memnun kaldığını söylemeliyim.

Antalya'da saç ekimi fiyatlarının oldukça yüksek olduğunu duymuştum. Kendi adıma, eğer saç ekimi yaptıracak olsaydım, kesinlikle İstanbul'u tercih ederdim. Çünkü Antalya'daki saç ekimi merkezlerinin fiyatları İstanbul'a göre çok daha yüksek olabiliyor.

Dolar kurundaki sürekli artışlar nedeniyle Antalya'da saç ekimi yapmak artık gerçekten zorlaşıyor. Ben de süreci takip eden biri olarak gözlemledim ki, bir ay içinde fiyatlar ciddi şekilde değişebiliyor. Birçok merkezden fiyat alıp karşılaştıran biri olarak, saç ekim gününe kadar fiyatları takip etmeye devam edeceğim. Ancak durum böyle devam ederse, İstanbul'daki merkezlere yönelme ihtimalim artıyor gibi görünüyor.

Babamın geçen ay saç ekiminde tercih ettiği SE Hair Clinic var bir araştır istersen. Şuan yeni işlem yapıldığı için nasıl bir başarı elde edecek bilmiyoruz ama çalışmayı yapan ekipten çok memnun kalmıştı.

Geri