Soru Assos Androvium %5 Spreyi Kadınlar Kullanabilir mi?

Yaren Cantürk

Kayıtlı Üye
Geçen ay saçımda bölgesel bir dökülme yaşamış biri olarak hiç zaman kaybetmeden dün dermatoloğun yolunu tuttum. Gerekli kontrollerden sonra bir de kan tahlili istedi ve vitaminden kaynaklı dökülme yaşadığım için bu durumun geçici olacağını söyledi. Öngörülen tedavi olarak Assos Androvium %5 saç spreyini kullanacağım. Normalde kadınlar için %2 olanını öneriyorlarmış ama benim durum farklı olduğundan daha etkili bir tedavi olması adına %5 olanını önerdi. Daha önceden forumdaki kadın üyelerden bu spreyi kullananlar var mı?

Merhaba,

Geçmiş olsun, ben de benzer bir durum yaşadım ve Assos Androvium %5 çözelti saç spreyini kullanmış biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim. Ben de ilk başta kadınlar için %2 olanını kullanıyordum, ancak sonuçlar istediğim gibi olmayınca doktorum %5 olanını denememi önerdi.

İlk birkaç hafta biraz kaşıntı ve hafif tahriş yaşadım ama bunlar geçici oldu. Spreyi düzenli olarak kullanmaya başladıkça saç dökülmem azaldı ve yeni saçlar çıkmaya başladı. Yaklaşık 3-4 ay düzenli kullanımın ardından belirgin bir iyileşme gördüm. Vitamin takviyeleri de aldım, bu da süreci hızlandırdı diye düşünüyorum.

Bu ürünü kullanırken sabırlı olmak ve doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmak önemli. Umarım sizin için de olumlu sonuçlar verir.

Başka sorularınız olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

Geri