Soru Bağcılar’da Saç Boyatmak İçin Tavsiye Edebileceğiniz Yer Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semra

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, saçımı düzenli boyatıyorum ama son zamanlarda Bağcılar’da gittiğim kuaförler beni çok üzdü. Özellikle açık renk tonlarını tutturmakta gerçekten başarısızlar. En son küllü sarı yaptırmak istedim, fakat diplerim farklı, uçlarım farklı renk oldu! Üstüne bir de saçım aşırı kurudu ve yıprandı. Hem profesyonel çalışan hem de saçımı mahvetmeden istediğim rengi yapabilecek bir kuaför arıyorum. Bağcılar’da gerçekten işini iyi yapan bir yer bilen varsa önerir misiniz?

Bağcılar’da iyi bir kuaför bulmak gerçekten zor ama ben sonunda memnun kaldığım bir yer buldum: [Emel Bayan Kuaförü]. Açık tonlarda gerçekten uzmanlar, özellikle küllü sarı gibi zor renkleri çok güzel oturtuyorlar. Geçişleri düzgün yapıyorlar ve saçın sağlığını korumaya özen gösteriyorlar. Ben de daha önce kötü deneyimler yaşadım ama burayı keşfettikten sonra başka bir yere gitmiyorum. Tavsiye ederim!

Aynı sorunu ben de yaşadım! Açık renklerde işini bilen kuaför bulmak zor. Özellikle Bağcılar’da çok fazla deneme yanılma yaptım ama sonunda Tevhid Bayan Kuaförünü keşfettim. İşlem öncesinde saç analizimi yaptılar, hangi renklerin tutacağına dair detaylı bilgi verdiler ve ona göre işlem yaptılar. Saçım ne yanık oldu ne de farklı tonlara ayrıldı. Gerçekten işini bilen, profesyonel bir ekipleri var. Fiyatları biraz yüksek ama verdiğin paraya kesinlikle değiyor.

Geri