Soru Başakşehir’de Saç Boyama Konusunda Güvenilir Bir Kuaför Arıyorum!

Gülhayat

Kayıtlı Üye
Saç boyatma konusunda Başakşehir’de bir türlü içime sinen bir kuaför bulamadım. Geçenlerde bir yerde küllü kumral yaptırmak istedim ama saçımın rengi üç yıkamada kızıla döndü! Üstelik işlem sonrası saçım o kadar kuru ve sert oldu ki toparlanması aylar sürdü. Artık deneme yanılma yaparak saçımı yıpratmak istemiyorum. Gerçekten kaliteli ürün kullanan, rengi tam istediğim gibi yapabilen ve saçımı mahvetmeden boyayan bir kuaför arıyorum. Başakşehir’de bu konuda iyi bir yer bilen var mı?

Başakşehir’de uzun süre iyi bir kuaför arayıp sonunda Sevgi Bayan Kuaförü ile tanışınca resmen rahatladım! Röfle yaptırmak istiyordum ama korkuyordum çünkü saçım hassas, çabuk kırılıyor. Sevgi Hanım saçımı önce analiz etti, işlem öncesi bakım yaptı, sonra da tonlamayı o kadar güzel oturttu ki sonuç asla sarı değil, doğal ışıltılı bir küllü ton oldu. Saçım işlem sonrası bile yumuşacıktı. Ürünleri gerçekten kaliteli, kokusundan ve saçtaki etkisinden fark ediliyor zaten. Gönül rahatlığıyla öneriyorum 🌸

Senin yaşadığın o “kızıllığa dönme” sorunu ben de başka bir yerde yaşamıştım ama sonra Behiye Bayan Kuaförü’ne gittim ve orada resmen içim rahat etti. Küllü kumral istedim, Behiye Hanım bana önce hangi tonun tenime daha uygun olacağını anlattı, sonra da tam hayal ettiğim gibi soğuk alt tonlu bir boya yaptı. 3 hafta oldu, hâlâ renk ilk günkü gibi duruyor ve akma yapmadı. Saçım sertleşmedi bile, tam tersi daha sağlıklı görünüyor. Özellikle boya konusunda çok iyi olduklarını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim!

Saçım ince telli ve çok işlem gördüğü için artık kimseye güvenemez hale gelmiştim. Ama San Kuaför Başakşehir’de keratin bakımı ile dip boyayı birlikte yaptırdım, sonuç tam bir dönüşüm oldu! Hem dip rengim tam tutturuldu, hem de saçım o sertliğinden tamamen kurtuldu. Kullanılan keratin ürünü ithalmiş, zaten kokusundan ve verdiği etki kalitesini hemen anlıyorsunuz. Ayrıca ekip çok ilgiliydi, her adımı anlattılar. Benim gibi saçı yıpranmış olanlar için kesinlikle tavsiye ederim :)

Geri