Soru Bepanthen, Bemiks ve Evigen Karışımı Saçlarımı Döktü, Yardımcı Olur Musunuz?

Selin Hanım

Kayıtlı Üye
Bir süre önce Bepanthen, Bemiks ve Evigen karışımını saç dökülmeme karşı kullanmaya başladım. Saç dökülmesinden gerçekten çok şikayetçiydim ve çeşitli ürünleri araştırarak bu üçlüyü aldım. Hem vitamin takviyesi olduğu için daha sağlıklı saçlar için faydalı olur diye düşündüm, hem de dökülmeyi engeller diye umut ettim.

İlk başlarda uygulamaya hevesle başladım, ancak birkaç hafta sonra saç dökülmemin arttığını fark ettim. Gerçekten bu kadar fazla dökülme beklemiyordum. Ne zaman bu karışımı uygulamaya başlasam, saçlarım daha fazla dökülüyormuş gibi geldi. Bir hata mı yaptım, yoksa bu karışım herkes için etkili olmayabilir mi?

Dökülmenin artması beni oldukça endişelendirdi çünkü bu karışıma güvenerek başladım ve sonuçları görmeyi bekliyordum. Şu an kafam çok karışık. Diğer kullananlar böyle bir durum yaşadı mı? Yardımcı olacak fikirleriniz var mı? Acaba sadece bende mi işe yaramadı?

Merhaba, ben de bu karışımı kullanmaya başlamıştım ama şunu söylemeliyim ki benim deneyim çok farklı oldu. Gerçekten saç dökülmesinin arttığına dair bir durum yaşamadım. Aksine, kullanmaya başladıktan birkaç hafta sonra saçlarımın dökülmesi belirgin şekilde azaldı. Sadece başta biraz dökülme olmuş olabilir, ama bu tip vitamin takviyeleri bazen vücutta denge sağlamak için bir süre daha fazla dökülmeye neden olabilir. Ancak uzun vadede etkisi bende çok olumlu oldu.

Sanırım her vücut farklı tepki veriyor, bu yüzden sizin deneyiminizle tam örtüşmeyebilir. Endişelenmeyin, çünkü bazı ürünler herkes için aynı şekilde sonuç vermez. Belki biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir.

Geri