Soru Çekmeköy’de Saç Rengi Açtırma ve Boyama İçin Güvenilir Yer Arıyorum!

Melike Erdoğan

Kayıtlı Üye
Saç rengimi açtırıp yeni bir renge geçmek istiyorum ama saçım çok hassas ve ince telli olduğu için yanlış bir işlem yaptırmak istemiyorum. Çekmeköy’de hem renk açma hem de saç boyama konusunda uzman olan bir kuaför var mı? Kaliteli ürünler kullanan, saçımı yıpratmadan açma işlemi yapabilecek bir yer arıyorum. Daha önce deneyimlediğiniz bir kuaför varsa önerir misiniz?

Saçım ince telli ve hassas, birkaç defa yanlış işlem yaptırdım ve saçım inanılmaz yıprandı. Ama geçen yaz, Çekmeköy’deki Trend Saç Tasarım'a gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Özellikle saç açma işlemi konusunda çok hassaslar. İlk görüşmemizde saçımın yapısını incelediler ve bana uygun en doğru renk açma yöntemi üzerine konuştuk.

Saçımı açarken kesinlikle zarar vermediler, işlemi yavaşça, saçımın yapısını göz önünde bulundurarak yaptılar. Ayrıca Olaplex gibi koruyucu ürünler kullanarak saçımı yıpratmadan işlemi tamamladılar. Saçımın rengini de çok doğal ve yumuşak geçişlerle yaptılar. Hem doğal ışıkta hem de kapalı ortamda saçımın rengi çok doğal ve parlak görünüyor, asla kırılma veya sertleşme yaşamadım.

Renk konusunda da çok başarılılar. Ben küllü sarı ve açık kumral tonları tercih ettim, ve tam istediğim gibi oldu. Fiyatlar makul diyebilirim, çünkü kaliteli işler yapıyorlar. Sonuç olarak, gerçekten saç sağlığını ön planda tutan bir yer bulmuş oldum.

Eğer senin de saçın hassas ve ince telliyse, burada işlem yaptırmanı kesinlikle öneririm. 💇‍♀️

Geri