Soru Dermotto Losyon Kullananlar

Kenan Kalaycı

Kayıtlı Üye
Dermotto Losyon.JPG
Eczacı bir arkadaşım, saç diplerimde aşırı kaşıntı ve kızarıklık şikayetimden dolayı Dermotto Losyon kullanmamı önerdi. İlk kullanımda saç diplerimde rahatlama sağladı, ancak ertesi gün yine kuruluk ve kabuklanma meydana geldi. Araştırmalarıma göre, haftada iki veya en fazla üç kez kullanılması uygunmuş ve gün aşırı kullanılması tavsiye ediliyormuş. Dikkat etmeme rağmen, ne yazık ki saç diplerimdeki problemi çözemedim. Bu losyonu kullanıp çözüme ulaşan var mı?

Dermotto Losyon hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Bir süredir ben de saç derimdeki kaşıntı ve kızarıklık için Dermotto Losyon kullanıyorum. Şahsen ilk birkaç kullanımdan sonra belirgin bir rahatlama hissettiğim gerçeği var, ancak sürekli kullanımda saç derimde kuruluk ve kabuklanma başladı. Haftada iki kez kullanmaya başladım ve bu şekilde daha iyi sonuç aldığım için benim için doğru kullanım bu şekilde oldu. Artık saçlarım öncesine göre daha az kaşınıyor ve saç derimdeki kızarıklık ciddi boyutta azaldı.

Doktorun önerisiyle 2 ay önce aldım ve kullanıyorum. Seboreik dermatit problemim olduğundan ilk saçlara uyguladığımda saç diplerimde 3-4 dakika kadar yanma oluyor ama sonra rahatlıyor. Yalnız kokusu inanılmaz ağır olduğu için tek başıma kaldığım yerlerde kullanıyorum çünkü odayı resmen sarıyor. Duş almadan 3 saat öncesinde saç diplerinize uygulayın. Haftada 3 defa gün aşırı şekilde uygulamanız yeterli olur. Şu anlık ben memnunum, zaman neyi gösterir bilemem.

Geri