Kullanıcı Yorumları Dermotto Losyon

Dermotto Losyon.webp
Dermotto Losyon
, saç ve saç derisi sağlığını korumak için geliştirilmiş bir üründür. Kaşıntı, kızarıklık ve kuruluk gibi sorunları hedefleyen bu losyon, doğal bileşenlerle zenginleştirilmiş formülü sayesinde rahatlama sağlar. Haftada iki veya üç kez kullanımı önerilen Dermotto Losyon, saç diplerine kolayca uygulanarak hızla emilir ve nemlendirici etkisiyle saç derisinin doğal dengesini korur. Pratik sprey formu ile kullanımı son derece basittir. Düzenli kullanımda saç derisi sağlığınızı destekler ve saçlarınızın daha güçlü ve sağlıklı olmasına katkıda bulunur. Sağlığına kavuşmuş saçlar ve kusursuz bir saç derisi için bu losyon beklentinizi karşılayacaktır.
Saç derinizdeki sorunlara karşı kullanmış olduğunuz bu losyonla ilgili deneyimlerinizi yorumlamak için sayfayı aşağı kaydırın.

Saç derinizde yara veya kızarıklık varsa, ilk kullanımda hafif yanma yapıyor ancak 2-3 saat bekletince saç derinizin rahatladığını hissediyorsunuz. Ne yazık ki ertesi gün saçtaki probleminiz devam ediyor. Ben doktor kontrolüne gitmeden alıp kullanan biriyim ve düzenli kullanmadığım için kalıcı bir etki göremiyorum. Kokuya hassasiyeti olanların almadan önce iyi araştırması gerekiyor. Kokusundan yana bir sıkıntım yok ama kalıcı bir etki görememek üzüyor. Daha fazla zaman kaybetmeden dermatoloğun yolunu tutacağım gibi görünüyor.

Anlatıldığı gibi kullanıyorum ama bir türlü saç derisindeki kabuklanma ve kaşıntı sorunu geçmiyor. Ne kadar daha kullanmam gerekecek bilmiyorum, ancak artık saç derimdeki sorunlardan sıkılmaya başladım. Şampuan, losyon, serum, yağ gibi birçok şeyi denedim ama hiçbiri çözüm olmadı. Son çarem Dermotto losyon. Umarım bu sorunlarımdan beni kurtarır.

Geri