Soru Dove Şampuan Kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sinem

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, Dove markalı şampuan kullanıp deneyim sahibi olan var mo? Bu konuyu sadece merakımdan açmak istedim. Piyasada o kadar çok şampuan markası mevcut ki, belki bende olumlu etki gösteren bir şampuan sizde olumsuz sonuçlar verebilir.

Son birkaç aydır Dove'un saç onarıcı şampuanını kullanıyorum ve bu süreçteki deneyimlerimi paylaşmak istedim. Şampuan, saçlarımı oldukça yumuşak ve parlak yapıyor. Özellikle saç uçlarımdaki kırıkların azaldığını ve genel olarak daha sağlıklı göründüğünü fark ettim. Ayrıca, saçlarımın daha kolay tarandığını ve eskisine göre daha az karıştığını gözlemledim.

Ancak, şampuanın her saç tipinde aynı etkiyi gösterip göstermediğinden emin değilim. Aranızda Dove şampuan kullanan ve farklı sonuçlar elde eden var mı?

Saçlarımı yumuşacık yaptığı gibi nem dengesini de çok iyi sağlıyor. Yaklaşık 2,5 yıldır Dove şampuanlarını kullanıyorum ve şükürler olsun, bugüne kadar saçlarımda olumsuz bir durum yaşamadım. Genelde internetten sipariş veriyorum çünkü daha uyguna satan satıcılar bulabiliyorum. Eğer aklınızda bir soru işareti varsa bana sorabilirsiniz.

Benim saçlarıma da çok iyi geliyor; hatta dökülmeyi bile durdurdu. Geçen yıl bir arkadaşımın tavsiyesiyle alıp kullanmaya başladım ve o zamandan beri şampuanımı değiştirmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim. İlk kullanımdan itibaren saçlarımın daha güçlü ve sağlıklı göründüğünü fark ettim. Ayrıca saç derimdeki kaşıntı ve kuruluk gibi sorunlar da azaldı. Şampuanlarının kokusu o kadar etkileyici ve uzun süre kalıcı ki anlatamam.

Geri