Soru Ducray Anaphase+ Şampuan Kullananlar Memnun mu? Deneyimlerinizi Paylaşır mısınız?

Ebru Tezmen

Kayıtlı Üye
ducray-anaphase-sac-dokulmesi-karsiti-sampuan-webp.303
Saç dökülmem son zamanlarda iyice arttı ve artık sıradan şampuanlarla bir çözüm bulamayacağımı fark ettim. Doğal içerikli ürünleri denedim ama beklediğim sonucu alamadım. Bu yüzden doktora danıştım ve bana Ducray Anaphase+ Şampuan önerildi. Açıkçası kimyasal şampuanlardan uzak durmaya çalışıyordum ama doktor tavsiyesi olunca denemeye karar verdim.

Bu şampuanı kullanmış olanlar gerçekten faydasını gördü mü? Düzenli kullanımda saç dökülmesini azaltıyor mu? Saçları besleyip güçlendiriyor mu, yoksa sadece geçici bir etki mi yaratıyor? Uzun vadede bir fark hissettiniz mi?

Kullananların deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Sizce almaya değer mi? Yan etkileri var mı?

Merhaba! Ben Ducray Anaphase+ Şampuanı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten etkili buldum. Saç dökülmemde belirgin bir azalma oldu, özellikle duşta dökülen saç telim neredeyse yarıya indi. Saçlarım daha sağlıklı ve güçlü görünmeye başladı. Şampuanın içeriği gerçekten nazik ve saç derisini kurutmuyor. Başlangıçta biraz tereddüt etmiştim çünkü kimyasal şampuanlardan kaçıyordum ama doktorum tavsiye edince denemek istedim ve pişman değilim. Uzun vadede de etkisini gösteriyor, düzenli kullanınca fark yaratıyor. Yan etkisi olarak hiçbir problem yaşamadım, gayet memnunum!

Yaklaşık 1 aydır Ducray Anaphase+ Şampuan’ı kullanıyorum. Şu ana kadar gözle görülür bir fark görmedim, ancak saç dökülmemde azalma olduğunu hissediyorum. İlk başta, şampuanın içeriği çok nazik olduğu için denemek istemiştim ve saçlarımda kuruluk yapmadı. Saçlarım yumuşak oldu ama beklediğim gibi saçlarımın güçlenmesi ya da daha hacimli hale gelmesi biraz zaman alacak gibi görünüyor. Herhangi bir yan etki yaşamadım, ancak etkilerinin daha belirgin hale gelmesi için biraz daha süreye ihtiyacım olabilir.

Son 3 haftadır Ducray Anaphase+ Şampuan kullanıyorum ve bazı olumlu değişiklikler gözlemledim. Saç dökülmemde belirgin bir azalma oldu, bu gerçekten iyi bir şey. Saçlarım daha sağlıklı ve yumuşak bir görünüm kazandı. Ayrıca saç derimde herhangi bir rahatsızlık yaratmadı, gayet nazik bir ürün. Yumuşatma ve nemlendirme açısından başarılı buldum. Ancak, bu tür ürünlerin etkisini tam olarak görmek için daha uzun süre kullanmak gerekiyor, o yüzden şimdilik olumlu bir izlenim edindim.

Geri