Soru Ducray Anaphase+ Şampuan Saç Dökülmesini Gerçekten Durduruyor mu?

Batıkan

Kayıtlı Üye
ducray-anaphase-sac-dokulmesi-karsiti-sampuan-webp.303
Son zamanlarda yaşadığım saç dökülmesi nedeniyle bir doktora danıştım ve bana Ducray Anaphase+ şampuanı önerdi. Doktor, bu şampuanın saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olabileceğini söyledi ve düzenli kullanımın önemini vurguladı. Açıkçası, saçlarımın giderek seyrelmesi beni fazlasıyla endişelendiriyor, bu yüzden bir an önce etkili bir çözüm bulmak istiyorum.

Şampuanı almayı düşünüyorum ama öncesinde kullanan kişilerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Gerçekten işe yarıyor mu? Ne kadar sürede etkisini gösteriyor? Yan etkileri var mı? Beklentileri karşılıyor mu?

Daha önce bu ürünü deneyen varsa, olumlu ya da olumsuz deneyimlerini paylaşabilir mi? Kullanım sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Şimdiden teşekkür ederim!

Merhaba! Ben de Ducray Anaphase+ şampuanını yaklaşık 3 ay önce kullanmaya başladım. Saç dökülmesinin gerçekten artmaya başladığı bir dönemde doktordan öneri aldım ve bu şampuana başladım. Şu an kullanmaya devam ediyorum ve açıkçası olumlu sonuçlar aldım. Şampuan, saçımı oldukça yumuşatıyor, kuruma yapmıyor ve dökülme oranım ciddi şekilde azaldı. Hatta saçımın daha sağlıklı ve güçlü görünmeye başladığını fark ettim. İlk haftalar biraz sabır gerektiriyor, çünkü etkisi biraz zaman alabiliyor. Ancak düzenli kullanım gerçekten önemli. Benim için şu ana kadar gayet olumlu bir deneyim oldu, yani öneririm.

Merhaba! Ducray Anaphase+ şampuanını yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum. Başlangıçta beklentim yüksekti, çünkü doktorum çok tavsiye etti, fakat açıkçası beklediğim kadar hızlı bir etki görmedim. Saç dökülmesi biraz azalmış olsa da, büyük bir fark yaratmadı. Şampuanın kokusu güzel ve saçı nemlendiriyor, fakat dökülme ile ilgili beklediğim hızlı çözümü bulamadım. Ayrıca, bazı günler saçımda biraz daha fazla kepeklenme oldu. Yani, dökülmeyi biraz azalttı ama çok büyük bir mucize beklememek gerek. Belki daha uzun süre kullanınca etkisini daha iyi görebilirim. Ama her saç yapısı farklı, belki senin için daha etkili olur!

Geri