Soru Dudak Dolgusu Yaptırdım, Ama Eşim Hiçbir Şey Fark Etmedi!

Okuyan Hanım

Kayıtlı Üye
Selam kızlar, bu durumu yaşayan başka biri var mı çok merak ediyorum. İki gün önce dudak dolgusu yaptırdım, çok abartılı değil, sadece biraz daha belirgin ve şekilli olsun istemiştim. Doktor da “doğal bir dokunuş” yapalım dedi, ben de tamam dedim.

İşlem sonrası aynaya baktığımda kendimi çok mutlu hissettim. Dudaklarım tam da hayal ettiğim gibi olmuştu! Ama eve geldiğimde eşim fark etmedi bile. Hani bir bakış, bir yorum bekliyordum ama hiçbir tepki yok. Aradan iki gün geçti hâlâ bir şey demedi.

Şimdi düşünüyorum, bu iyi bir şey mi kötü mü? Belki de gerçekten doğal duruyor, belki de tamamen boşa harcadım o parayı. Ya da erkekler bu detayları hiç mi anlamıyor? Yaşayanlar, ne diyorsunuz?

Aynı şey başıma geldi! Geçen sene yaptırdım, ben aynaya bakıp bayılmıştım kendime ama eşim hiç mi hiç fark etmedi. Sonunda dayanamayıp “dudaklarımda bir değişiklik fark etmedin mi?” dedim, o da “biraz farklı duruyor ama güzel olmuş” dedi. Şimdi düşünüyorum da, bu aslında iyi bir şey. Demek ki o kadar doğal duruyor ki “yüzüne bir şey yaptırmış” izlenimi vermiyor. Yani paranın boşa gitmediğinin kanıtı bu bence 😄

Ah canım ya, ben de ilk yaptırdığımda aynı beklenti içindeydim. Eşim bırak fark etmeyi, iki gün sonra selfie çekince “bir şey mi değişti sende?” dedi, onu da ben söylemeden anlamadı. Erkekler gerçekten bu konularda çok farklı çalışıyor. Bize minicik bir simetri detayı bile dağlar kadar fark yaratıyor ama onların radarı o kadar hassas değil. Bence eşin fark etmiyorsa, bu senin doğal ve güzel bir sonuç aldığını gösterir. İçini rahat tut 💕 Hem sen beğendiysen, zaten en güzeli odur.

Şunu net söyleyebilirim ki, erkeklerin yüzde 90’ı dolgu, kaş şekli, kirpik gibi şeyleri tek başına fark edemez. Ama dikkat et, başka biri övdüğünde “ben zaten anlamıştım” moduna geçerler hemen 😅 Benimki de fark etmediğinde biraz bozulmuştum ama sonra kendi mutluluğumu hatırladım. Sonuçta o dudaklar senin için, onun fark etmesi bonus olur sadece. Aynaya baktığında kendini iyi hissediyorsan, değmiştir. Gerisi vız gelir ✨

Geri