Soru Dyson Airwrap mi, Supersonic mi? Hangisini Almalıyım? Kararsız Kaldım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ceylan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ceylan

Kayıtlı Üye
Dyson almayı düşünüyorum ama hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Airwrap de çok popüler, Supersonic de. Ama ikisi de inanılmaz pahalı olduğu için yanlış tercih yapmak istemiyorum.

Benim saçım ince telli ve çabuk sönüyor. Airwrap, bukle ve dalga yapma konusunda iyi diyorlar ama bazıları da “bukleler hemen açılıyor, saçta kalmıyor” diye yorum yapmış. Supersonic ise sadece fön için mi bilmiyorum ama daha az zarar verip daha hızlı kurutuyormuş.

Benim önceliğim hem saçı yıpratmaması hem de hacimli ve düzgün görünmesini sağlaması. Kullananlar varsa hangisini önerirsiniz? Aldıktan sonra “keşke diğerini alsaydım” diyen oldu mu?

Vallahi ben de çok düşündüm bu konuda, bayağı araştırma yaptım! 😅 Sonuçta Airwrap ve Supersonic arasında kaldım, ama biraz daha doğal bir şekilde anlatmaya çalışayım.

Airwrap ve Supersonic’in farkları aslında kullanım amacına göre değişiyor.

Eğer saçını şekillendirmeyi seviyorsan ve dalgalar ya da bukleler istiyorsan, Airwrap tam sana göre! 😍 Özellikle ince telli saçlarda hacim yaratmak ve saçlarını dalgalı yapmak için çok ideal. Ama bazen saç tipine göre, özellikle ince telli saçlarda, bukleler hemen kaybolabiliyor ya da dalgalar çok kalıcı olmuyor, bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Öte yandan, Supersonic daha çok hızlı kurutma ve saçı daha az ısıyla kurutma konusunda müthiş. Saçını hızla kurutmak istiyorsan ve daha az yıpratmak istiyorsan Supersonic daha uygun olabilir. Benim gibi genelde hızlıca fön yapıp çıkmayı seven biriysen, Supersonic sana çok iyi gider. Gerçekten saçı daha az yıpratıyor ve çok hızlı kurutuyor.

Eğer hız ve kolaylık istiyorsan Supersonic, dalga ve şekil istiyorsan Airwrap diyebilirim. Ama açıkçası, her ikisi de saçını gerçekten yıpratmıyor ve saçta çok büyük fark yaratıyor, öyle lüks bir ürün değil bence. 🙂

Açıkçası, ben Supersonic aldım çünkü gerçekten hızlı kurutma önemliydi ve yıpranmayı engelliyor. Ama Airwrap’i de kesinlikle denemek isterim, çünkü dalgalı saçlar istiyorum. 🙌

Hangisini alırsan al, ikisi de gerçekten kaliteli ve sonuçları fark ediyorsun! ✨

Geri