Soru Dyson Saç Şekillendirici Kullanmaya Başladım, Ama Saçım Elektriklenmeye Başladı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sinem

Kayıtlı Üye
Dyson’ın saçı daha parlak ve sağlıklı gösterdiğini söylüyorlardı, ben de sırf bu yüzden aldım. İlk başta gerçekten harika görünüyordu. Saçlarım daha düzgün ve yumuşak oluyordu. Ama birkaç hafta sonra fark ettim ki saçım eskisinden daha fazla elektriklenmeye başladı.

Önceden de biraz kabarma olurdu ama Dyson’ı kullanmaya başladığımdan beri saçım sürekli uçuş uçuş oluyor, özellikle nemli havalarda iyice kabarıyor. Üstelik fön çektikten birkaç saat sonra saçım garip bir şekilde sönüyor ama elektriklenme hala devam ediyor.

Bunu yaşayan başka biri var mı? Acaba yanlış bir başlık mı kullanıyorum? Yoksa bu ürün herkeste böyle mi yapıyor? Elektriklenmeyi azaltmak için ekstra bir şey kullanıyor musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim!

Aynı şeyi ben de yaşadım! İlk aldığımda saçlarım resmen kuaförden çıkmış gibi oluyordu, yumuşacık, parlak… Ama birkaç hafta sonra saçlarım sürekli elektriklenmeye başladı, özellikle dışarıda biraz nem varsa tam bir felaket. Hatta bazen fön çektikten sonra saç sönüyor ama üst kısımlar uçuş uçuş oluyor, çok sinir bozucu.

Bence başlık seçimi etkiliyor olabilir ama asıl mesele şu: Dyson tek başına yeterli değil. Saçı kurutuyor ama nemi içerde tutmak için ekstra ürün kullanmak şart. Ben saç kremi sonrası duşta durulanmayan bir bakım kremi sürmeye başladım, üstüne bir de elektriklenme karşıtı serum ekledim. O zaman biraz daha toparladı. Yoksa sadece Dyson’la olmuyor maalesef.

Bir de saç iyice kuruyunca daha da elektrikleniyor gibi geliyor bana. Hafif nemliyken bırakmak, çok kurutmamak da işe yarayabiliyor.

Yani kısaca: evet, yaşayan var. Sadece sen değilmişsin, ben de dahilim buna 😅 Birkaç ufak ürünle destekleyince toparlıyor ama yine de Dyson’ı mucize gibi pazarlamaları biraz abartıymış bence.

Geri