Soru Farklı Saç Tipleri İçin En İyi Saç Düzleştirici Modelleri Nelerdir?

Yasemin Akay

Kayıtlı Üye
Farklı saç tipleri için en iyi saç düzleştirici modellerini öğrenmek istediğim için bu konuyu açtım. İnce telli saçlar için hangi düzleştirici daha uygundur? Kalın telli veya kıvırcık saçlar için hangi modelleri önerirsiniz? Yazacaklarınız deneyime ve tecrübeye dayalı olursa sevinirim. Farklı saç tipleri için en iyi sonuçları veren düzleştiriciler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Ayrıca, düzleştirici seçerken saç tipine göre nelere dikkat etmek gerektiğini öğrenmek istiyorum.

İnce telli saçlarım için yıllardır Philips’in seramik kaplı düzleştiricisini kullanıyorum ve çok memnunum. Isı ayarı sayesinde saçlarımı yakmadan düzleştirebiliyorum. Saçlarım hem parlak hem de sağlıklı kalıyor. Bence seramik düzleştiriciler ince telli saçlar için ideal.

Kalın ve kıvırcık saçlarım için uzun süre dayanıklı ve yüksek ısıya ulaşabilen Remington’ın titanyum düzleştiricisini kullanıyorum. Hızlıca ısınıyor ve saçlarımı kısa sürede pürüzsüz hale getiriyor. İyonik teknolojisi sayesinde saçlarım elektriklenmiyor. Bence titanyum düzleştiriciler kalın saçlar için daha etkili.

Geri