Soru Fixdeep Yeni Nesil Saç Dolgunlaştırıcısını Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oktay

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Saçlarım eskisine göre daha ince telli ve seyrek görünmeye başladı. Özellikle üst bölgelerde hacim kaybı yaşadığım için daha dolgun ve gür bir görünüm sağlayacak bir ürün arayışına girdim. Araştırırken Fixdeep’in yeni nesil saç dolgunlaştırıcısı ile karşılaştım ama henüz denemedim.

Bu ürünü kullananlar var mı? Gerçekten saçları daha hacimli ve doğal gösteriyor mu? Gün içinde kalıcılığı nasıl, terleme veya rüzgarda dağılma yapıyor mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! 😊

Fixdeep Tanıtım Videosu​

Merhaba, ben de saçlarımın ince telli olmasından dolayı uzun zamandır hacim artırıcı ürünler arıyordum. Fixdeep’i birkaç hafta önce kullanmaya başladım ve gerçekten etkili bir ürün olduğunu düşünüyorum. Saçlarıma uyguladığımda belirgin şekilde daha hacimli ve dolgun bir görünüm verdi. Gün boyu kalıcılığı da oldukça iyi, terleme ya da rüzgardan dolayı dağılmadığını fark ettim. Ama dikkat etmeniz gereken bir şey var: Fazla uygulama yaparsanız saçlar biraz sertleşebiliyor, bu yüzden az miktarda kullanmak en iyisi. Genel olarak memnunum, saçlarım daha canlı ve dolgun görünüyor.

Fixdeep’in saç dolgunlaştırıcısını birkaç gündür kullanıyorum ve oldukça iyi sonuçlar aldım. Saçlarım seyrek ve hacimsizdi, Fixdeep’i kullandıktan sonra saçlarımda belirgin bir dolgunluk oluştu. Ürünü sprey şeklinde uyguluyorsunuz ve hemen etkisini gösteriyor. Rüzgar ya da terleme gibi durumlar yüzünden saçlarımda dökülme ya da bozulma olmadı, kalıcılığı gerçekten başarılı. Ancak, biraz ağır bir yapısı olduğu için ilk başta biraz garip hissettirdi ama sonrasında alıştım. Eğer saçlarınız ince telli ve hacim sorununuz varsa kesinlikle öneririm.

Fixdeep’i kullanmaya başlamadan önce pek umudum yoktu çünkü daha önce kullandığım dolgunlaştırıcılar hep hayal kırıklığına uğratmıştı. Ama bu ürün gerçekten farklı. Uyguladıktan sonra saçlarım çok daha hacimli ve gür görünüyor. Saçımda hemen fark edilir bir dolgunluk oldu, özellikle üst bölgede. Gün boyunca kalıcılığı gayet iyi, ama biraz dikkatli olmak gerekiyor çünkü terlediğinizde ürün hafif dağılabiliyor. Yine de genel olarak benim için başarılı bir ürün. Şu an için saçlarımı hacim açısından kurtaran en iyi ürünlerden biri diyebilirim.

Geri