Soru Hangi Saç Renkleri ve Tonları Profesyonel Boyama İçin Uygundur?

Bengü Doğan

Kayıtlı Üye
Selamlar. Günümüzde saç boyama fiyatlarının yüksek olması nedeniyle genellikle kendi yöntemlerimizle saçlarımıza istediğimiz renkleri vermeye çalışırız. Ancak bazı renklerin uygulanması oldukça zor olabilir ve profesyonel dokunuş gerektirebilir. Bu durumda hangi saç renkleri ve tonları profesyonel yardım ister? Saçıma boya seçmeden önce bu sorunun cevabını almak, seçimim konusunda etkili olacak.

Saç boyama sürecinde, kişinin ten rengine, göz rengine ve kişisel tarzına uygun renklerin seçilmesi önemlidir. Doğal tonlar arasında koyu kahverengi, altın sarısı, bakır ve koyu sarımsı kahverengi sıklıkla tercih edilir. Cesur bir görünüm isteyenler içinse kumral, platin sarısı ve çikolata kahverengi gibi renkler popülerdir. En uygun tonları belirlemek içinse profesyonel bir kuaförle işbirliği yapmak önemlidir.

Saçlarınızı, dış görünüşünüzü, tarzınızı ve ten renginizi dikkate alarak bir katalog açarsanız, hangi renklerin size uygun olduğunu belirleyebilirsiniz. Bu şekilde, kendiniz için en uygun rengi seçebilirsiniz. Ben genelde ruh halime göre seçim yapıyorum. :)

Geri