Soru Head & Shoulders DermaXpro Şampuan Kullananlar Memnun Kaldılar mı?

Betül Taşçı

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda adını sıkça duymaya başladığım Head & Shoulders DermaxPro serisiyle ilgili ciddi anlamda meraklandım. Özellikle kepek, kaşıntı ve saç derisi problemleri yaşayanlara özel formüle edildiği söyleniyor. Ürünü deneyenlerin yorumlarına ulaşmaya çalıştım ama bazıları çok memnun, bazıları da etkisini göremediğini yazmış.

Kullananlar gerçekten memnun kaldı mı? Saç derisinde rahatlama sağlıyor mu, kepeği ve kaşıntıyı gideriyor mu? Bir de saçta bıraktığı his nasıl, kuruluk yapıyor mu yoksa nem dengesi yerinde mi?

Gerçek kullanıcı deneyimlerini duymak istiyorum, özellikle düzenli kullanan varsa yorumları benim için çok kıymetli olur. Şimdiden teşekkürler!

Ben de Head & Shoulders DermaxPro’yu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten fark ettiğimi söyleyebilirim. Öncelikle kepek ve kaşıntı konusunda oldukça etkili oldu. 2-3 yıkamadan sonra saç derimdeki rahatlama hissedilmeye başlandı. Saçın nem dengesi de yerinde kalıyor, kuruluk yapmadı ama nemlendirici bir etki de sağlıyor. Fakat uzun süre kullanmadım, hâlâ deniyorum ama şu ana kadar memnunum.

Bu seriyi yaklaşık 2 hafta önce aldım. Kepek sorunum vardı ve DermaxPro ciddi anlamda yardımcı oldu. Kaşıntıyı hemen geçirdi, fakat şunu söylemeliyim ki, saçımda aşırı nemli bir his bırakmıyor ama çok da kuru hissettirmiyor. Yine de kesin bir çözüm için birkaç hafta daha denemem gerekebilir. Kısacası çok güçlü değil ama etkili diyebilirim.

Geri