Bilgi Hepsiburada’dan İthal Saç Bakım Ürünü Alınır mı? Orijinal mi Geliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dilara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dilara

Kayıtlı Üye
Selam,

Aslında uzun zamandır online alışveriş yaparım ama saç bakım ürünlerinde biraz hassasım. Özellikle Kerastase, Davines, Olaplex gibi ithal markalarda orijinallik konusu beni hep düşündürür.

Geçen ay Hepsiburada’dan Olaplex No.3 siparişi verdim çünkü kampanyaya girmişti ve fiyatı da oldukça uygundu. Ürünü “Hepsiburada satıcılı” olarak seçtim, ayrıca yorumları da oldukça iyiydi.

Siparişim 2 gün içinde elime ulaştı. Paketleme gayet özenliydi, ürün ambalajı da eksiksizdi. Barkod ve içerik bilgileri, daha önce kuaförde aldığım aynı ürünle birebirdi. Kokusundan, yapısından orijinal olduğu belliydi zaten.

Şu an düzenli kullanıyorum ve etkisinden de memnunum. Hepsiburada’da özellikle “Hepsiburada satıcısı” olan ürünleri tercih ederseniz ithal saç bakım ürünleri konusunda güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Üçüncü parti satıcılarda biraz daha dikkatli olmakta fayda var.

Ben de uzun zamandır Hepsiburada üzerinden alışveriş yapıyorum. Genelde satıcılara dikkat ediyorum ama açıkçası, farklı satıcılardan aldığım ürünlerde de şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Çünkü çoğu zaten faturalı gönderim yapıyor. Bu yüzden benim için asıl önemli olan, ürünü en uygun fiyata ve sorunsuz şekilde ulaştıran satıcı oluyor. Hepsiburada’daki rekabet ortamı da zaten bunu sağlıyor. Kimin sattığından çok, ürünün orijinal ve hesaplı olması benim önceliğim diyebilirim.

Hepsiburada’dan yaptığım alışverişlerde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım; aksine içim hep rahat oldu. Tüm satıcılara güveniyorum çünkü sonuçta bu işi hakkıyla yapan insanlar var. Yine de, fiyatı yüksek ürünlerde genellikle hesabı onaylı satıcıları tercih ediyorum.

Geri