Soru İnce Telli Saçlarımı Nasıl Daha Hacimli ve Güçlü Yapabilirim?

Hasret

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba, ince telli saçlarım var ve daha hacimli ve güçlü olmalarını istiyorum. Bu konuda ne yapabileceğim hakkında önerilerinizi duymak isterim. Özellikle hacim veren şampuanlar, saç bakım ürünleri ve doğal yöntemler hakkında bilgi sahibi olanlar paylaşabilir mi? Saçlarımın daha dolgun ve güçlü görünmesi için hangi adımları atmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Soru: İnce telli saçları hacimli ve güçlü yapmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?

İnce telli saçlarımı daha hacimli ve güçlü yapmak için bira mayası maskesi kullanıyorum. Bir paket bira mayasını biraz su ile karıştırıp hamur kıvamına getiriyorum. Bu karışımı saç derime ve saç tellerine uygulayıp 20 dakika bekletiyorum. Bira mayası, saç köklerini besleyip saçın daha güçlü ve kalın olmasını sağlıyor. Bu yöntemle saçlarım daha dolgun ve canlı görünüyor.

Ben ise kırmızı soğan suyu ve bal karışımını tercih ediyorum. Bir kırmızı soğanı rendeleyip suyunu çıkarıyorum ve bu suya bir yemek kaşığı bal ekliyorum. Bu karışımı saç diplerime masaj yaparak uygulayıp 30 dakika bekletiyorum.

Geri