Soru İranlı Kadınların Saç Bakım Sırları Nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sanem

Kayıtlı Üye
Başlığı gördükten sonra eminim ki tebessüm etmişsinizdir ya da gülmüşsünüzdür. :D İstanbul'da yaşayıp AVM ortamında çalıştığım için sürekli turist görüyorum, özellikle İranlıları. Erkekleri ve kadınları olsun, saçları çok sık ve bakımlı görünüyor. Kadınların kendilerine bakmayı sevdiklerini biliyorum, ama bugüne kadar hiç kel bir İranlı erkek turist görmedim. Kadınların saç bakımında ne kullandıklarını ve saçlarının nasıl bu kadar kaliteli kalabildiğini çok merak ediyorum. Forumda kuaför ya da İranlıların saç bakım formülünü bilen varsa lütfen paylaşsın. Saçlarım ince telli olduğu için belki ben de farklı şeylerle saçlarımı kalınlaştırıp hayalimdeki saça kavuşurum.

Gecenin bu saatinde bu cümleleri yazarken gerçekten neler yaşadığını kafamda merak ediyorum. :)

İranlılar kişisel bakımlarına çok önem verirler, özellikle kadınları en kaliteli saç ve cilt bakım ürünlerini tercih ederler. Bizim ülkemize gezmeye gelenler genellikle zengin oldukları için, senin benim evde yapacağımız bakımları profesyonel ekiplere yaptırıyorlar. Paran varsa, her alanda en kaliteli şeylere sahip olursun. ;)

Geri