Soru İstanbul'da Hangi Saç Ekim Merkezi Tercih Edilmeli?

Tahsin Soylu

Kayıtlı Üye
Saç dökülmesi sorunum giderek arttı ve Türkiye'deki saç ekim merkezleri hakkında bilgi toplama acı içindeyim. İstanbul'da birçok seçenek olduğunu duydum. Her bir merkezin farklı yöntemler ve teknolojiler sunduğunu biliyorum, bu yüzden karar vermek zor. Tedavi sürecinin detayları, maliyetleri ve özellikle hastaların deneyimleri hakkında deneyime dair bazı şeyleri öğrenmek istiyorum. Kafamda bir sürü soru var ama en çok merak ettiğim, hangi merkezlerin en başarılı sonuçları sunduğu.

Soru: İstanbul'daki en iyi saç ekimi yapan merkezler sizlere göre hangileridir?

Ben geçen yıl Dr. Serkan Aygın Klinik'te saç ekimi yaptırdım ve sonuçlardan çok memnunum. Klinik oldukça hijyenik ve profesyonel bir ortama sahip. FUE tekniği ile saç ekimi yaptılar ve süreç boyunca her adımda bilgilendirildim. Operasyondan sonra bile her türlü sorum için yardımcı oldular. Şimdi daha fazla özgüvenle yaşıyorum ve bu kliniği kesinlikle tavsiye ederim.

Yakın zamanda Este Favor Saç Ekim Merkezi'nde saç ekimi yaptırdım. Operasyon sırasında ve sonrasında gösterdikleri ilgi ve profesyonellik gerçekten etkileyiciydi. DHI tekniğini kullandılar ve sonuçlar çok doğal görünüyor. Klinik, ulaşım ve konaklama gibi hizmetleri de paketine dahil etti, bu da süreci çok daha kolay hale getirdi. Saç ekimi düşünenlere Este Favor'u gönül rahatlığıyla öneririm.

Geri